Dlouhou dobu se zpěvačce Adele láska vyhýbala. Zhruba od roku 2018, kdy se rozešla se svým dnes již ex-manželem Simonem Koneckim (49), s nímž má syna Angela (11). Jejich rozvod byl sice dokončen až v roce 2021, po celou tu dobu se však po jejím boku žádný muž neobjevoval. To se změnilo minulý rok, kdy se rozzářila vedle manažera nejslavnějších sportovců Riche Paula. Harmonický pár ovšem již před časem vysílal do svého okolí různé signály, že je v jejich vztahu cosi „jinak“.

Na jistém konkrétním prstíku Adele se například začal blyštět prsten, a také tu a tam jí, když o Paulovi mluvila, uteklo ono podstatné slůvko „manžel“. Nyní je však na čase přestat spekulovat - během komediální show svého nejlepšího přítele Alana Carra v Los Angeles pěnice tuto krásnou novinku oznámila veřejně. A to poměrně vtipným (byť dost možná předem domluveným) způsobem.

Adele se i s Paulem, s nímž se údajně láskyplně hašteřila jako jeho nejlepší kamarádka, účastnila Carrova stand-up vystoupení. Během malé a intimní show pak došlo k super roztomilému a super sladkému“ okamžiku, pokud bychom chtěli věřit svědkům britského deníku DailyMail. Když se totiž známý anglický komik krátce před koncem natáčení zeptal davu, zda se někdo nedávno náhodou neoženil, v ten moment prý právě Adele hlasitě zakřičela: „Já!“ 

Video
Video se připravuje ...

Adele na BRIT Awards udílení cen populární hudby Profimedia

S agentem LeBrona Jamese (38) se Adele setkala na narozeninové oslavě společného přítele a byla to zřejmě láska na první pohled. „Je prostě veselý, zábavný a velmi chytrý. Je docela neuvěřitelné sledovat, jak dělá to, co dělá,“ pěla na něj ódy například v rozhovoru pro CBS v roce 2021. Během rozhovoru pro Rolling Stone označila jejich vztah za ten nejlehčí, v jakém kdy byla.

A podle všeho se brzy jejich rodina rozroste o dalšího člena. Ke zpěvačce, jejímu synku a Richovi (jehož skutečné jméno je Richard), o jehož potomcích se toho mnoho neví, jenom to, že má tři děti a jedno z nich je dcera, možná brzy přibude i jejich společné dítko. Nikdy jsem nebyla takhle zamilovaná. Jsem jím posedlá. Určitě chci víc dětí,“ prohlásila interpretka hitů Skyfall, Hello či Someone Like You v rozhovoru pro ELLE.

Fotogalerie
40 fotografií