Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kolegové po smrti Hadrbolcové (†86): Drahá tetičko, nebe otevřelo bránu!

/
  • Po smrti Zdeny Hadrbolcové vzpomínají kolegové z branže.
    20. listopadu 2023 ● 14:00

    Českem v pondělí dopoledne proletěla smutná zpráva. Zemřela herečka Zdena Hadrbolcová (†86). Poslední rok trávila v LDN, kam byla umístěna po prodělané mrtvici. Tam také podle našich informací naposledy vydechla. Kolegové z herecké a televizní branže, včetně blízké přítelkyně Jaroslavy Obermaierové, na ni vzpomínají s těžkým srdcem. 

    V posledních letech o Zdeně Hadrbolcové neměli kolegové žádné zprávy. Svůj krásný byt na Malé Straně musela po mrtvici opustit, později už se s nikým nevídala. Ani tak na ni kolegové nezapomněli. 

  • 1.

    Jaroslava Obermaierová (77) - herečka

    Herečka Jaroslava Obermaierová se Zdenou Hadrbolcovou byly velké přítelkyně. Její odchod ji velmi zasáhl. „Věděla jsem, že je na tom chudák velmi špatně. Před časem jsme si volaly, pak už jsem se jí dovolat nemohla a tušila jsem, že je to asi moc špatné. Je mi to hrozně líto. Smrt je pro ni vysvobozením,“ uvedla Obermaierová se slzami v očích pro CNN Prima NEWS.

    Pak se to její zdravíčko zhoršilo a už nebyla možnost se setkat. Zůstaly jsme alespoň v kontaktu telefonickém. Pak už ale to její číslo přestalo fungovat... Bude mi moc chybět. Byla to skvělá žena, velmi ráda jsem s ní točila a trávila čas. Rozuměly jsme si spolu. Je jí strašná škoda,“ prozradila ještě se smutkem v hlase.

    Zdena Hadrbolcová a Jaroslava Obermaierová v seriálu Ulice
    Autor: Martin Hykl, Pavel Machan, TV Nova

  • 2.

    Aleš Cibulka (46) - moderátor

    Odešla paní Zdenička, ach jo,“ napsal na sociální síť moderátor Aleš Cibulka a přiložil společnou fotografii s Hadrbolcovou. „To je mi tak líto,“ okomentovala jeho příspěvek herečka Regina Řandová

  • 3.

    Láďa Hruška (45) - moderátor

    Krásnou vzpomínku, obzvlášť pak na její herecké role, sdílel moderátor Láďa Hruška. „DRAHÁ TETIČKO…! To dnešní PROBUZENÍ bych chtěl vrátit na PROBUDÍM SE VČERA! PÁNI KLUCI! Dnes je pro nás skutečně ČERNÁ SOBOTA… Prý že PRACHY DĚLAJ ČLOVĚKA… Ale tebe, naše drahá pekařko Růženko, nám už nevrátí ani náš BOHOUŠ, NÁVRAT IDIOTA, S*ÁČI nebo CELEBRITY s.r.o, kde si tě pamatujeme nejen z ULICE… Ať jsou ti, Zdeni, ta letošní KŘÍDLA VANOC nebesky lehká. R.I.P. Láďa,“ vzkázal Hadrbolcové do nebes Hruška. 

  • 4.

    Jan Musil (56) - moderátor

    Ke kondolencím se přidal i moderátor Honza Musil. „Nebe otevřelo svou pomyslnou bránu. Odešla Zdenička Hadrbolcová. Ať je cesta po obláčku klidná. Vzpomínat budeme každý po svém, ale trvale,“ napsal na sociální síť a přidal její fotografii z mládí. 

    Hadrbolcová zemřela ve věku 86 let v Léčebně dlouhodobě nemocných, kde pobývala po mozkové mrtvici. Tu prodělala loni před vánočními svátky. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Znám svůj děj, jinak nevím, o co tam jde Hana Höschlová

    Fotogalerie
    59 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

ELLA Průšová: Znám, to pořekadlo, ale nedokážu někoho vynášet do nebes, jen proto, že zemřel,

když takový ten člověk nebyl! Potrestat mě za to, to nechte na těch, tam nahoře!

(21. 11. 2023 15:48)

Eva Komárková: Byla rozvedená.
To jako máme vyrazit do Prahy a zvonit na její sousedy a vnutit se k nim domů a vyzvídat?
Spíš mně zaráží, že hercům je osmdesát a víc a mohou hrát. Takže ono to komediantství nebude až tak těžké povolaní. Ale hlavně, že pořad brečí jak mají málo peněz a že kdyby byli v Hollywoodu tak by udělali jinou kariéru.

(21. 11. 2023 03:45)

Bronislava Adámková: Vy neznáte to pořekadlo:"O mrtvých jen dobře???".
Jak by se Vám líbilo,kdyby nèkdo hanil po smrti Vás?
Tohle dělají jen lidé,kteří té zlosti a zášti mají v sobě víc,než ten zesnulý.
Takhle mi to bylo vysvětleno odborníkem na lidské chováni.
Ať je ji země lehká🖤🥀🕯

(20. 11. 2023 23:31)

ELLA Průšová: Ona nebyla vůbec vdaná. hádala se s každým a byla závistivá! Já nevím, proč se lidi po smrti musí chválit, to se nesmí napsat pravda? Zeptejte se v domě, kde bydlela, jaká byla potvora!

(20. 11. 2023 19:37)

Eva Komárková: Hlavně, že se zviditelnil Alešek Cibulka.

Jinak Hadrbolcová hrálo tolik maminek a manželek a přitom byla rozvedená a bezdětná. Věk už měla. Sbohem ! 🥀

(20. 11. 2023 15:44)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy