Představitelka pekařky Růži z oblíbeného seriálu Ulice měla veliké štěstí, že ji doma známí našli. Ač sanitka, která pro ni přijela, uspěla až ve třetí nemocnici, a to Na Homolce, lékařům se ji podařilo zachránit.

Hadrbolcovou stabilizovali a posléze skončila v Domově třetího věku, kde o ni bylo dobře postaráno.

„Paní Hadrbolcová je skvělá, pořád se usmívá, krásně jí a snaží se spolupracovat. Taková hezká babička. Doufám, že se jí podaří ještě pár let mezi námi zůstat, pustí ji domů a bude za ní docházet pečovatelka jako dosud…“ sdělil zdroj pro eXtra.cz, který je obeznámen s informacemi o jejím zdravotním stavu.

Video
Video se připravuje ...

Drbárna z ULICE: Odhalená nevěrnice, dopis ze záhrobí a odhalená vyžírka Videohub

I když se její stav zlepšuje, stále není schopna se o sebe sama postarat a vrátit se do svého bytu. V pátek dopoledne byla sice propuštěna z Domova třetího věku, ale zdravotník ji zatím pouze převezl do jiného pečovatelského ústavu, který nabízí nepřetržitou sociální a zdravotní péči a hlavně lékařský dozor, bez nějž se oblíbená herečka bohužel nyní neobejde.

„Má řadu problémů, které se vzájemně ovlivňují a se kterými se u pacientů v tak vysokém věku dá jen těžko něco dělat,“ uvedla herečka Jaroslava Obermaierová, jež je s Hadrbolcovou dlouholetá kamarádka, navíc spolu hrály v seriálu Ulice.

Fotogalerie
27 fotografií