O víkendu měla Adele show v Las Vegas, městě hříchů. Jak ale sama přiznala, moc si tam nezahřešila. Naopak prozradila fanouškům, že už tři a půl měsíce nepije alkohol.

„Přestala jsem s pitím asi před třemi a půl měsíci. Vlastně jsem většinu svých dvacátých let byla hraniční alkoholička,“ odhalila a naznačila tak, že pití zkrátka dost přeháněla. Jenže zdá se, že být střízlivá, ji také moc nebaví.

„Je to nuda,“ stěžuje si Adele. „Moc mi to chybí. Vynechávám i kofein,“ doplnila zpěvačka, jejíž hity Someone Like you či Hello zná snad každý. Dokonce oslovila i jednoho svého fanouška, u nějž viděla sklenku alkoholu. „Užj si svou whiskey. Vážně, vážně ti ji závidím,“ netajila se.

Zbývá tak otázka, jak dlouho jí tahle dobrá vůle změnit život vlastně vydrží. Navíc o tom, že s jejím pitím to asi nebude úplně v pořádu, mluvila už před časem. Alarmující bylo už to, když vyprávěla, že během lockdownu kvůli covidu během oběda vypila čtyři lahve vína. 

Video
Video se připravuje ...

Zhroucená Adele jen 24 hodin před velkolepým koncertem show zrušila. Kvůli covidu, který postihl její tým, ho prý nestihli připravit. Twitter

Fotogalerie
38 fotografií