Důvodem zrušení jejího koncertu má být onemocnění covid-19, které se vyskytlo mezi členy jejího týmu. V současné době pandemie není zrušený koncert ničím výjimečným, ovšem zrušit takový koncert pouhých 24 hodin před jeho uskutečnění je už poměrně troufalé. Člověk se pak ani nediví, že taková situace dohnala slavnou Adele k slzám, které na zveřejněném videu ani nijak neskrývá.

Není se co divit, že na její hlavu se snesla obrovská vlna kritiky. Někteří lidé totiž za vstupenky utratili i třicet tisíc dolarů. „Vím, jak je těžké uspořádat koncert v době pandemie. Ale také je těžké ušetřit dost peněz, získat volno v nemocnici, kde je málo personálu, zarezervovat si let a hotel…,“ uvedla jedna z jejích zklamaných fanynek. „Lidé se vstupenkami na první víkendovou show možná nebudou mít čas a peníze, aby něco takového přeplánovali,“ dodala Amy Campbelová.

Rozhořčení lidí je velmi pochopitelné, protože ke zrušení show došlo pouhý den před jejím termínem. Není divu, že Adele tuto neveselou zprávu odprezentovala v slzách. Zpěvačka tvrdí, že kvůli problémům kolem koncertu v Caesar’s Palace nespala přes třicet hodin. Za lístky totiž někteří zaplatili neuvěřitelnou částku. Vstupenky stály mezi 85 a 680 dolary, někteří za ně ovšem dali i i 30 tisíc dolarů.

Podle odhadů přitom zpěvačka prodejem stupenek na akci Víkend s Adele v Las Vegas vydělala neuvěřitelných 50 milionů dolarů, jedno vystoupení jí mělo vynést 685 tisíc dolarů, což je rekord. Navíc zatím nepřinesla informaci o tom, kdy proběhnou náhradní termíny jejích vystoupení.

Zatím není jasné, proč musí být show odložena o celé měsíce, ale jisté je, že už v listopadu minulého roku se Adele obávala náročné logistiky v době pandemie. „Je to příliš nepředvídatelné se všemi pravidly a tak,“ uvedla. „Nechci, aby někdo přišel na moji show vystrašený a taky nechci dostat covid,“ cituje její slova britský Daily Mail.

Podle jejího vyjádření může za zrušení covid, který se objevil mezi členy jejího týmu, ale podle všeho se zdá, že ne všechny její fanoušky toto tvrzení obměkčilo. „Manžel mi sehnal lístky na Vánoce a tak jsme se na to těšili! Myslím, že budeme muset počkat, až Avril Lavigne oznámí turné, protože jsme také jejími fanoušky,“ napsala další z rozhořečených fanynek.

Video: Zhroucená Adele jen 24 hodin před velkolepým koncertem show zrušila. Kvůli covidu, který postihl její tým, ho prý nestihli připravit

Video
Video se připravuje ...

Zhroucená Adele jen 24 hodin před velkolepým koncertem show zrušila. Kvůli covidu, který postihl její tým, ho prý nestihli připravit. Twitter

Fotogalerie
55 fotografií