Americký zpěvák Frankie Valli (skutečným jménem Francesco Stephen Castelluccio) a jeho partnerka Jackie Jacobsová (60) měli tak trochu jiné pondělí 26. června než ostatní „smrtelníci“. Tento neobvyklý den se stal jejich dnem svatebním! Dvojice, která spolu tvoří pár dobrých 8 let, si užila veselku v legendárním městě hříchu, tedy v Las Vegas, v hotelu Westgate. A šlo skutečně o velikou romantiku!

Jak novomanželé prozradili magazínu People, manželské sliby si vyměnili během skromného, velmi intimního obřadu, kterého se nezúčastnili téměř žádní hosté. Když si pak snoubenci slibovali lásku a věrnost, v pozadí hrála skladba Can't Take My Eyes Off Of You..., kterou pak ženich, frontman skupiny The Four Seasons, začal sám zpívat. Text zná nazpaměť, pochází totiž z jeho vlastního repertoáru.

„Je úžasné, že jsem ještě v této fázi svého života potkal lásku,“ dojal se zpěvák pro výše zmíněný magazín. Se svou nastávající se poznal už v roce 2007, na večeři se společnými přáteli. Poté zůstávali po celá léta v kontaktu a jejich vztah byl pouze přátelský, než v roce 2015 Frankie pozval o 29 let mladší Jackie na rande. Tehdy přeskočila ona pověstná jiskra... „A od té doby jsme už spolu,“ doplnila novopečená paní Valliová.

Frankie byl předtím třikrát ženatý. Poprvé se oženil s Mary Mandelovou v roce 1957 a měli dvě dcery, Antonii (Toni) a Francine. Rozvedli se v roce 1971. V roce 1974 Valli řekl své ano MaryAnn Hanniganové, s níž vydržel osm let. Během tohoto manželství se jeho dcera Francine předávkovala drogami. V roce 1984 pro Frankieho znovu zazněly svatební zvony, vzal si za ženu Randy Clohessyovou, se kterou měl tři syny, Francesca a dvojčata Emilia a Branda. 

S Randy se pak rozešel v roce 2004, po dlouhých 20 letech manželství, a nějakou dobu byl pak sám. Tehdy prohlašoval, že mu ke štěstí stačí jenom „bezpodmínečná láska“, které se mu dostává od jeho dětí a vnoučat. Nakonec ale přece jenom zakotvil v náručí půvabné Jackie, bývalé marketingové manažerky televizní stanice CBS. O jejím soukromí, na rozdíl od toho Valliho, ale není prozatím nic známo. Jackie si ho podle všeho velmi úzkostlivě střeží...

Fotogalerie
24 fotografií