Ve svém novém videoklipu k hitu Can't Get Enough s Latto JLO své fanoušky pořádně provokuje. Na svém instagramu sdílela hudební star malou upoutávku na svůj nový remix, který vyjde v pondělí. Na videu se ukázala u bazénu pouze v průhledném černém přehozu a titěrných černých bikinách. Ale to není vše. Zašla totiž ještě dál...

Pořádně se odvázala

Zpěvačka svůj letní outfit ještě doplnila o zlaté kruhové náušnice a zlatý náramek a lodičky na vysokém podpatku. V jiném záběru má na sobě červenou podprsenku, legíny a šněrovací korzet a u toho předvádí oblíbenou sexy choreografii Galena Hookse se skupinou doprovodných tanečnic. Kdo by si snad myslel, že tím vše končí, byl by na omylu. V jedné ze scén, které jsou už dostupné ke zhlédnutí na youtube, totiž JLO doslova trčí bradavky z poněkud průhledné podprsenky. Celá scéna však nepůsobí nijak lacině, ale naopak velice odvážně.

Zpěvačka hitu Let's Get Loud to v zápětí roztočila ještě v hnědém crop topu s flitry a kalhotách zdůrazňujících křivky. Lákadlem pro fanoušky latinskoamerické zpěvačky budiž i to, že nový remixový klip obsahuje i slavný rappový verš od americké rapperky Alyssy Michelle Stephensové, která je známá jako Latto. Právě ta byla už dvakrát nominována na cenu Grammy.

Video
Video se připravuje ...

tanec youtube.com_The Late Late Show with James Corden

Odhalila soukromí s Affleckem

Dalším bonusem nového hitu bude pro zpěvaččiny příznivce jistě i fakt, že v něm známá pěnice poodhalila své soukromí s manželem Benem Affleckem. Respektive v něm hodnotí jejich pikantní milostný život.

 „Je tohle skutečný život? Příliš dobré, aby to byla pravda. Vezmi si mě celou noc. Cítím vášeň ve tvých očích, stále tě miluji, dej mi to dojetí, škádlení, tak dobré, že tomu nemůžu uvěřit. Vždy jsi ten, koho jsem potřebovala. Nemusíš držet tajemství, ale nechám si tě pro sebe. Je to způsob, jakým mě miluješ. Jak se mě dotýkáš. To je způsob, jakým se na mě díváš, nemůžu se tě nabažit, chlapče,“ zní slova textu, z čehož vyplývá, že je sexy zpěvačka se svým manželem skutečně spokojená. Ben se tak může radovat.

Fotogalerie
85 fotografií