Bývalá milenka Karlose Vémoly (38) Lulu se kdysi snažila horem dolem, jen aby si jí Jaromír Soukup aspoň na chvíli všiml... Kdyby ji ale dnes sám pozval na rande, odmítla by! Všechno se prý změnilo, když ho viděla v kleci při zápasu Clash of the Stars s Alešem »Psychopatem« Bejrem.

„Nebyla jsem tam, jenom jsem viděla fotky. Hrůza. V televizi vypadá fit a vytrénovaně. Nahý mě ale hrozně zklamal. Jinak co se týče té technické stránky, tak když mu Clash vybere doslovně psychopata jako soupeře, tak se nemůžou divit, že to dopadlo takhle a diváci jsou otrávení. Navíc jako osobní trenérka si myslím, že by mohl ze své figury vytěžit více,“ uvedla pro eXtra.cz.

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup v Clash of the stars: Proboha, do čeho to jdu? David Turek

Náhlou změnu názoru vyjádřila bez okolků i na svém instagramu. „Co jsem na něm kdy viděla? Do postele už ho s touhle 'vytrénovanou' figurou nechci!!! Obdivuji Agátu, že snesla tohle v posteli,“ nedržela se vůbec zpátky.

Ještě v listopadu mu přitom vypisovala zprávy a zdarma mu posílala fotky, které jiným prodává na OnlyFans za peníze. „Píšu mu průběžně pořád. Zatím nějak moc nereaguje. Čte si ty zprávy, ale zatím mi neodpověděl. Psala jsem mu, kdy zajdeme na to rande. Poslala jsem mu pár fotek, které si mohou moji fanoušci prohlédnout na OnlyFans. Poslala jsem mu je zdarma jako ochutnávku,“ přiznala na konci loňského roku.

Posedlost Jaromírem jí vydržela poměrně dlouho. „Mně se opravdu zalíbil na první pohled. Nerozumím tomu, proč to někteří zpochybňují. Myslím, že Jaromír je prototyp krasavce v nejlepším věku. Plus je charismatický a úspěšný. Takže úplně perfektní,“ prozradila zase webu VipStar.cz. Teď už je ale velkému poblouznění zřejmě konec.

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars! David Turek, Daniel Kristl

Fotogalerie
66 fotografií