Zatímco ostatní dámy si nechaly na svých večerních róbách vskutku záležet a mnohé vypadaly jako princezny z pohádky, extravagantní americká zpěvačka Billie Eilishová měla celý dress code na Zlatých Glóbech 2024, jak se říká, v patřičných místech. 

Na červený koberec a později i na pódium, kde přebírala cenu za Nejlepší originální píseň k filmu Barbie, předstoupila v obřím, nejméně o 8 velikostí větším saku. Pod něj schovala bílou košili s límečkem a černou mašlí, zvolila béžovou sukni v midi délce a červené ponožky do černých lodiček s kulatou špičkou. Vše navíc umocnila dozadu staženým drdolem a dvěma červenými proužky vlasů v obličeji. Zpěvačka má jednoznačně osobitý styl, nicméně na slavnostní udílení cen, jako jsou Zlaté Góby, se tento model naprosto nehodil. 

Kdo ale naopak zazářil, byla řada krásných žen, včetně modelky Heidi Klumové v červených šatech s korzetem a rozparkem a bohatou sukní či herečky a zpěvačky Jennifer Lopezové. Ta se pro změnu zahalila do sladce růžových šatů s obřími volány na rukávech. Doprovod jí dělal manžel Ben Affleck

Za šarmantní dámu opět platila herečka Helen Mirrenová v šeříkových šatech s kabátem stejné barvy. Do pánského stylu se vyladila její slavná vrstevnice Meryl Streepová

Provokativní, nádherné, stříbrné, lehce průsvitné šaty vynesla na Glóby herečka Kate Beckinsaleová, velmi podobné šaty v tělové barvě se zdobením oblékly herečky Emma Stoneová a Naomi Wattsová a jak jinak než v růžovém latexu s boa zazářila vítězka nové kategorie Cinematic and Box Office Achieve Robbieová. V této kategorii tak porazila zpěvačku Taylor Swiftovou, která debutovala se svým snímkem The Eras Tour. Soupeřce gratulovala v lesklých zelených šatech. 

Fotogalerie
50 fotografií