Trhák Barbie s Margot Robbieovou  a Ryanem Goslingem (43) v hlavních rolích se utkal s koncertním filmem Taylor Swiftové v nové kategorii reflektující nejlepší filmový a kasovní úspěch.

Dojemné poděkování

Překvapená Margot nešetřila při přebírání zlaté sošky slovy dojetí ani projevy vděčnosti. „Děkuji. Rádi bychom to věnovali každému jednotlivému člověku na planetě, který se oblékl a šel na největší místo na Zemi, do kin. Děkuji a děkuji všem, všem Barbiem a Kenům před a za obrazovkou,“ neskrývala své obrovské nadšení filmová Barbie, když společně s režisérkou snímku Gretou Gerwigovou, štábem a ostatními hereckými kolegy přispěchala na jeviště, aby si převzali prestižní ocenění.

Poražená Taylor tleskala ve stoje

Kdo by čekal, že rivalka v tomto souboji jen smutně skloní hlavu, byl by na omylu. Poražená populární zpěvačka vzala svou prohru sportovně, ba co víc. Nad výhrou své kolegyně dokonce neskrývala nadšení a zatleskala jí ve stoje. Svou radostí zjevně nakazila i ostatní v sále, takže se díky ní Margot dočkala vytoužené standing ovation plné emocí.

Margot se dočkala alespoň jedné sošky

Film Barbie se dočkal celkem devíti nominací, čímž mezi ostatními bijáky trhnul rekord. Nicméně nakonec proměnil pouze dvě. Film díky své návštěvnosti vydělal v kinech přes 1,4 miliardy dolarů, což je přibližně 31,5 miliardy korun. Ocenění získala i filmová píseň s názvem What Was I Made For? známé zpěvačky Billie Eilishové (22).

Video
Video se připravuje ...

Film Barbie .

Fotogalerie
113 fotografií