Inu, moc toho nebylo. Respektive, herečka zvolila dlouhé černé korzetové šaty. Jenže takové, které toho moc nezakrývaly, naopak byly poměrně dost průhledné. Díky tomu tak Margot mohla zase jednou dát na odiv své skvělé tělo.

To diváci viděli v celé kráse například ve filmu Vlk z Wall Street, kde měla erotickou scénu s Leonardem DiCapriem (49). V poslední době jsme ale nádhernou Australanku měli zafixovanou především coby živé ztělesnění panenky Barbie ze stejnojmenného filmu.

Barbie miluje růžovou barvu, ovšem teď se zdá, že nadvláda tohoto odstínu již skončila. „Jen průhledná to může být,“ jako by nám Robbieová vzkazovala novým modelem, co vynesla do divadla The Theatre at Ace Hotel v Los Angeles v Kalifornii.

Jen pozor, pokud jste fanoušky Margot (a samozřejmě myslíme herečku, nikoliv cukrovinku s tímto názvem) a chtěli byste kvůli ní zhlédnout film Saltburn, bohužel vás asi zklameme. Blondýnka se v novince jako herečka vůbec neobjeví, je pouze jednou z producentů tohoto dramaticky psychologického thrilleru. Ten ale jistě i tak stojí za vidění.

 

Video
Video se připravuje ...

Obrovská žůžo párty nejen pro Barbíny začíná! Vertical Ent., idh

Fotogalerie
62 fotografií