Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Školačka brutálně zbila učitelku: Seniorka skončila v nemocnici!

Autor: btk - 
28. ledna 2024
21:37

Studentka z Missouri čelí obvinění z trestného činu ublížení na zdraví poté, co na střední škole Normandy v St. Louis brutálně napadla svou učitelku. Útok na kameru zachytil jeden z přihlížejících studentů. Pětašedesátiletá žena skončila s poraněním hlavy v nemocnici.

Podle webu deníku The Sun studentku učitelka konfrontovala za to, že si šla do skříňky pro léky, které jí měly pomoct při záchvatech. Na znepokojivém klipu teenagerka brutálně zasypává učitelku údery do hlavy, která na následky zranění skončila v nemocnici. Celý incident sledovalo několik dalších studentů, situaci se pokoušel uklidnit až další z pedagogů.

Kolega učitelky Greg Stanton řekl zpravodajské stanici KSDK v Missouri, že když ji navštívil v nemocnici, nechápala, proč se studentka začala prát. „Skutečně nemohla ani mluvit. Nechápe, proč ji napadla. Plakala,“ uvedl.

„Je pěkně potlučená, ale v pořádku,“ dodal. Totožnost učitelky ani studentky není dosud známá, teenagerka je ovšem obviněna z trestného činu ublížení na zdraví.

K věci se vyjádřila také škola Normandy High School: „Vedení školy bere tuto záležitost vážně a plně spolupracuje s místními orgány činnými v trestním řízení. Kromě toho jsme zahájili interní vyšetřování, abychom shromáždili všechna potřebná fakta týkající se tohoto incidentu, a na základě výsledků budou přijata příslušná opatření."

Video  Rvačka s nožem v Brně: Kriminalisté hledají třetího do party  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

Uživatel_5634767 ( 30. ledna 2024 19:26 )

Seřezat tu žákyni do krve aby si to zapamatovala!!! V jaké rodině to žije že je takto vychovaná, co to má za rodiče. Kde je nějaké úcta ke stáří a k představeným? Nemá to být, černý s bílými. Závidí nám že vypadáme lidsky, barevně oči,pleť vlasy a normálně, oproti jim. Oni jsou všichni úplně stejný a nezapřou že člověk pochází z o.p.i.ce.To není rasismus ale fakta,realita!!!

Wells ( 29. ledna 2024 21:50 )

Ještě než jsem si pustila video tak mi bylo jasný o koho jde. Těm se nic nestane, svede se to na učitelku.

Kveta1953 ( 29. ledna 2024 16:48 )

A ta v oranžové bundě uklízela důkazy... Evidentně nějaký fet!

Miloslav Podhola ( 29. ledna 2024 13:58 )

V jakém světě to žijeme?
Mladí biji a zabíjení učitele a spolužáky, není den, aby nepřišla zpráva, že někoho někoho "jen" pobodal a nepodařilo se mu ho zabít?

Uživatel_5650027 ( 29. ledna 2024 12:57 )

Myslel jsem, že je to z české školy! Naposled žák rozsekl hlavu vyučujícímu mačetou (mačetami se zabíjí v Africe) čímž ho ZABIL! Učitelku natočili na mobil, ačkoliv je zakázáno mobil použít při hodině a paní Magistra je vláčena soudy! Udali žáci přes rodiče! Jaké mají vzdělání rodiče? Žáci byli nedokončené ZÁKLADNÍ!!! Odvážné udání vysokoškolského vzdělání!
Napadení učitele...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání