Takový Felix Slováček měl oči ale jen pro partičku krásných žen, které po nově otevřeném casinu pobíhaly jen v bílém krajkovém prádle. A to bylo něco pro slavného saxofonistu. Jeho mlsné oči nevěděly, kam dřív hledět, jestli na jejich hrudníky, nebo oblé zadečky v tangách. 

Veškerou pozornost na sebe ale strhla manželka Karlose Vémoly Lela Ceterová, která přišla překvapivě bez něj. Na večírek oblékla rudé šaty s tak hlubokým výstřihem, že jí látka sotva zakryla celé vnady. Její dekolt byl zkrátka nepřehlédnutelný, a to i když si své silikony odložila na herní plochu, když zkoušela štěstí v ruletě. 

O pozdvižení se postaral také miliardář Richard Chlad, když do casina dorazil v luxusním Bugatti Chiron za několik milionů korun. Do společnosti ho doprovodila jeho krásná novomanželka Anna-Marie Kánská. Ta zvolila flitrované minišaty s hodně hlubokým výstřihem a nechala tak pánům prostor pro fantazii. 

Svými vnady se tentokrát pochlubila i zpěvačka Olga Lounová v červeném topu, silikony vyvětrala v hlubokém dekoltu i její kolegyně Míša Nosková. Naopak ploché bříško ukázala ve smetanových šatech modelka Eliška Bučková, která přišla s partnerem Radkem Váchou. 

Pochopitelně na takové akci nemohla chybět ani modelka Andrea Verešová, která se pochlubila „jen“ vysokým rozparkem a jejím hlavním doplňkem byla ortéza na ruce. Se zraněnou nohou, v níž má přetrhané vazy a nějaké zlomeninky, a o berlích dorazila i sporťačka Inna Puhajková. Verešová v casinu uvedla přehlídku vlastní kolekce a na pomyslné molo poslala polonahé modelky. 

Před přítomnými hosty vystoupili také další známé tváře, jako Jakub Kohák, Petr Rychlý, Sagvan Tofi a kromě brazilských tanečnic všichni jedním dechem hltali vystoupení světově proslulé kapely z 90. let Twenty 4 Seven. 

Fotogalerie
83 fotografií