Rybízová buchta se sněhem

200 g cukru krupice

4 žloutky

200 g rozpuštěné Hery

300 g polohrubé mouky

100 ml mléka

½ prášku do pečiva

1 vanilkový cukr

V míse ušleháme žloutky s krupicovým a vanilkovým cukrem do pěny. Přimícháme rozpuštěnou a vychladlou Heru, mléko a mouku promíchanou s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáč. Korpus předpečeme do růžova asi 15 - 20 minut při 180˚ C.

Sníh z bílků

4 bílky

250 g cukru krupice

Špetka soli

Bílky ušleháme s cukrem a špetkou soli do pevného sněhu.

300 g černého nebo červeného rybízu

Předpečený korpus posypeme rybízem a potřeme bílkovým sněhem. Vložíme zpět do trouby, kterou jsme vychladili na 130 ˚C a pečeme ještě cca 20 min.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové! Reinischova,Kristl

Fotogalerie
26 fotografií