Cukrářka se nevrátila na post porotkyně, kde s prořízlou pusou excelovala, ale stala se tváří hlavního sponzora pořadu, kterým je výrobce mouky. „Hurá, Mirka je zpátky! Alespoň takto jim to nandala,“ objevuje se v mnoha komentářích na sociálních sítích Peče celá země.

Sponzorský odkaz jde těsně před startem pořadu, a proto lidem připadá, že je Mirka stále jeho součástí.

Celkem má třetí řada Peče celá země deset dílů, první běžel na obrazovkách minulou sobotu, druhý je na řadě teď. Většinu z fanoušků soutěže ale mrzí, že Mirka není opět porotkyní celé show, z níž se po prvním ročníku musela nechtěně poroučet. Od druhé řady Mirku nahradila nevýrazná a méně vtipná cukrářka a blogerka Míša Landová (49).

Mirka van Gils se měla objevit i v druhé řadě Peče celá země, ale nedomluvila se s ČT na finančních podmínkách. „To nebyly jen hádky o peníze. Mirka šíleně intrikovala a pro řadu lidí to bylo nesnesitelné,“ oznámil Aha! před časem v otevřeném dopise člen realizačního týmu, který si nepřál být jmenován.

„Celý život se snažím žít v pravdě a to mě drží na nohou, protože ty klacky, co se tam objeví, jsou pořádné klády,“ reagovala tehdy van Gils. I po konci v soutěži je ale Mirka dál velmi aktivní. Vydává jednu kuchařku za druhou

Tajemství porotkyně Landové: Hořké odmítnutí

Kdo je Michaela Landová (49), která od druhé řady nahradila Mirku van Gils (62) v porotě soutěže Peče celá země? Milovnice makronek, která rozhoduje o vítězství soutěžících, stejně jako oni není vyučená cukrářka, a dokonce se hlásila do první řady jako soutěžící.

Do prvního ročníku Míšu Landovou přihlásila kamarádka. „Tenkrát mi odepsali, že jsem nepostoupila, ale ať neklesám na mysli a zkusím další řadu,“ přiznala. „Po letech jsem se dozvěděla, že jsem tehdy měla aktivní živnostenský list na cukráře a oni mě nemohli poslat dál. Dva roky jsem ale žila v domnění, že nejsem dost dobrá!“ netají se televizní parťačka Josefa Maršálka (41).

„A pak mi volal sám producent pořadu a nabídnul mi místo porotkyně,“ svěřila se v podcastu Baker street Míša, která má ekonomické vzdělání a celý život pracovala v kanceláři.

V show zažila krušné chvíle a mnohdy byla vystresovanější než soutěžící. „Nešlo ani tak o nervozitu z kamer jako o zodpovědnost, kterou má role přináší,“ otevřela se konečně doteď záhadná Míša.

Dnes ji živí hlavně kurzy pro amatéry a dvě kuchařky, které si vydala sama. Kdo dnes večer opustí soutěž, sledujte od 20.10 hod. v České televizi.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové! Reinischova,Kristl

Fotogalerie
54 fotografií