Tereza Bebarová si už několik let drží perfektní štíhlou postavu. Naposledy přibrala v těhotenství s druhou dcerou Sofií (skoro 5), pak si ale upravila jídelníček a od té doby se ho drží. Tajemstvím její figury je přerušovaný půst. „Ve zdravé výživě, suplementaci a vitamínech jedu docela dost. Tělo řeklo, že je spokojené a nepotřebuje tolik jídla. Dokonce zkracuji ty intervaly, což je úžasné,“ svěřila se Super.cz herečka.

Nerada si upírá jídlo, které ji chutná, ale rozhodně se nepřejídá. S klidnou hlavou si na talíř nandá i sacharidové přílohy jako těstoviny nebo rýži, jen těch porcí přes den nemá tolik co ostatní. Čím je starší, tím víc vynechává snídaně. „Dám si vitamíny, napiji se hodně a třeba první jídlo si dám v deset nebo až ve dvanáct. Je to můj způsob, který mi vyhovuje. Jako druhé jídlo si dám vydatný oběd třeba ve tři nebo ve čtyři a dost. Úplně mi to stačí,“ prozradila Bebarová svůj trik na vosí pas.

Nicméně počátkem ledna ji čeká moderování již třetí řady show Peče celá země, kde zřejmě opět neodolá nejen cukrářským dobrotám z dílny porotce Josefa Maršálka.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová propadla pečení: Jak to dělá, že je tak štíhlá? Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií