Zatímco Václav se drží svého hereckého a moderátorského kopyta, Tereza Bebarová se po první řadě stala pekařkou. Propadla nejenom domácímu pečení, ale spojila síly s Josefem Maršálkem (41), vydali kuchařku a na ČT mají pořad Buchty po ránu. 

„Obdivuji ji, protože ona se stala téměř profesionálkou. Když jsme spolu pekli v benefičním díle, tak mě chvílemi až uráželo, jak mě ponižuje svými znalostmi a tím profesionálním nadhledem, že jsem se v podstatě stal takovým poslíčkem, kterého poslala pro mouku, nebo se šel proběhnout do parku, protože bylo evidentní, že se jí pletu. Tereza v pečení udělala obrovský posun a je neuvěřitelné, co všechno se díky pořadu naučila,“ řekl Blesku Kopta, který se sladkému vyhýbá, protože se léčí se zvýšeným cukrem v krvi. 

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové! Reinischova,Kristl

Kdybych snědl všechno, co se tady upeče, tak už tady dneska nejsem. Naštěstí mám doma tři surikaty, které mě běžně nevyhlížejí, když přicházím domu z práce, ale během natáčení Peče celá země doslova visí na plotě a vyhlížejí mě až do České televize,“ tvrdí herec. Přezdívku surikata dostala jeho manželka Simona Vrbická a dvě dcery Jana a Františka. 

Výhoda téhle soutěže je, že toho hodně zbude a v té hierarchii se rozděluje pečení, takže jsem v té šťastnější kategorii,“ dodal se smíchem. 

Fotogalerie
38 fotografií