Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Při tragické nehodě zemřel populární dýdžej: V době neštěstí s ním rádio vysílalo rozhovor!

Autor: rc - 
11. ledna 2024
17:49

Tragická nehoda se stala v neděli 7. ledna ve slovenských Šuranech. Na železničním přejezdu došlo ke srážce auta s vlakem. Při nehodě zemřela čtyřiapadesátiletá řidička a pětadvacetiletý spolujezdec. Podle slovenského deníku při neštěstí zahynul populární hudebník Ondrej, který vystupoval pod jménem Elýščítat. V době, kdy k tragédii došlo, s ním rádio vysílalo rozhovor!

Záchranné složky vyjížděly ve večerních hodinách 7. ledna do obce Šurany, kde na silnici I/64 došlo k tragické nehodě. „První tragická nehoda v novém roce, srážka vlaku a auta si vyžádala dva životy,“ uvedli policisté na sociální síti Facebook. „Vozidlo Volkswagen Passat z doposud přesně nezjištěných příčin vjelo na železniční přejezd se zavřenými závorami, kde do nich narazil přijíždějící vlak. Při dopravní nehodě bohužel dvě osoby utrpěly zranění neslučitelná se životem,“ dodali policisté, kteří okolnosti neštěstí prověřují. Podle informací slovenské televize JOJ vlak před sebou tlačil auto ještě přibližně 300 metrů.

Jak uvádí slovenský deník Plus Jeden DEŇ, auto řídila čtyřiapadesátiletá Michaela a na místě spolujezdce se nacházel její pětadvacetiletý syn Ondrej, jehož veřejnost zná pod jménem Elýščitat. Ondrej byl populárním hudebníkem. V roce 2017 vydal své první studiové album. Oba dva bydleli v obci Trenčianske Jastrabie. Michaela pracovala ve společnosti prodávající investiční zlato. V neděli, osudný den, ještě hudebník na své oficiální stránce na facebooku upozornil své fanoušky na svůj rozhovor v rádiu. „Dnes v 19:00 si nalaďte Radio FM. Prohodíme spolu i pár slov, i se něco dozvíte,“ napsal. K tragické nehodě došlo podle výše zmíněného deníku jen pár minut po sedmnácté hodině.

V rozhovoru pro rádio zhodnotil Ondrej uplynulý rok, za něj podle jeho slov byl vděčný. Zároveň dodal, že měl zdravotní problémy. „Psychické i fyzické. Největší klišé jsou největší pravdou. Vždyť se říká, ve zdravém těle je zdravý duch. To je něco, co reálně pociťuji. Také cítím vděk, lásku, pochopení, sebepřijetí a následné usmíření se sebou samým,“ uvedl.

Video  Při tragické nehodě zemřel populární dýdžej Ondrej, který je známý jako Elýščítat.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Uživatel_5351473 ( 11. ledna 2024 23:23 )

To se musí řízení věnovat i spolujezdec?

Uživatel_5351473 ( 11. ledna 2024 23:22 )

On ale neřídil

krapotkin ( 11. ledna 2024 21:16 )

Přesně. Nevěnoval se plně řízení. Na to mastná pokuta a 6 bodů.

Celebrity-chachacha ( 11. ledna 2024 21:11 )

V autě se má soustředit a ne kecat do rádia.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání