Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dohra nahé party ruské smetánky: Rapera s penisem v ponožce chtějí za trest poslat do armády

Autor: mav - 
8. ledna 2024
13:35

Patnáct dní za mřížemi nestačí, z vězeňského mundúru by se ruský rapper Vacío měl podle úřadů převléci do maskáčů. Jeho prohřešek: Na soukromý mejdan přišel skoro nahý, totiž jen v teniskách a v ponožce přes úd, a nechal se natáčet v lascivních pózách.

„Skoro nahá party“, kterou v Moskvě  20.–22. prosince pořádala instagramová modelka Nasťa Ivlejevová, je nadále velikým tématem ruských novin. Rozebírá se, jak si VIP smetánka dovolila okázale a nestoudně hýřit na mejdanu s doporučením oblečením „skoro donaha“, zatímco na Ukrajině ruští vojáci bojují a umírají za vlast.

Jedním z nich se málem mohl stát i rapper Vacío (25), vlastním jménem Nikolaj Vasiljev, který se oblékl-neoblékl asi nejodvážněji. Rychle dostal trest 15 dní vězení a pokutu 200 tisíc rublů (44 600 Kč) za propagaci „netradičních sexuálních vztahů“, kterou zapovídá stále zpřísňovaná legislativa, zaměřená hlavně na údajné „mezinárodní LGBT hnutí“. Spíš než o gay propagandu ale podle portálu MK.ru šlo o odkaz na americkou kapelu Red Hot Chilli Peppers, která právě takto vymóděná koncertovala pravidelně. Jenže se na veřejnost dostala i videa, kdy se kolem něj a jeho ponožky ochomýtají dva muži převlečení za ženy.

Ostatně hned 22. prosince se na videu Vacío omlouval, že v žádném případě nepodporuje LGBT a stoupence této komunity přímo odsoudil, psal deník Izvestija. Zjevně to nestačilo. Sotva ho v pátek propustili z vězení, hned šel za mříže zase, uvádí telegramový kanál Baza.

Podle webu Starhit.ru dostal povolávací rozkaz, jenže už dřív byl mladík doma v Jekatěrinburgu shledán neschopným vojenské služby ze zdravotních důvodů. Po pohovoru u vojáků putoval zase na policejní stanici, kde se důrazně hájil, že gay propagandu nepáchal a že oněm dvěma mužům sprostě vynadal, že mu za ponožku tahají. Hájil se zřejmě tak důrazně, že si vysloužil dalších deset dní vězení za výtržnictví.

Video  Skandální polonahá party ruské smetánky v Moskvě: Raper s ponožkou na penisu a odhalené celebrity  - Reuters, foto: Profimedia.cz
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa