Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vedle těla Patricie našli vědro s orgány: Kuchař Jozef obviněný z její vraždy skončil ve vazbě

Autor: štt - 
7. ledna 2024
18:20

Slovenští vyšetřovatelé intenzivně pracují na případu, který tento týden šokoval celou zemi. Ve čtvrtek byla Patricie (†48) nalezena mrtvá v jednom z bratislavských bytů. Policie následující den zadržela podezřelého, kterým je přítel zavražděné, kuchař Jozef H. (47). Soud ho v neděli poslal do vazby.

Večer 4. ledna záchranné složky zasahovaly v bratislavské městské části Ružinov. To, co na ně v domě na Prievozské ulici čekalo, nejspíš nikdo z nich nečekal. V bytě ve třetím patře objevili ženské tělo zohavené mnoha sečnými i řeznými ranami. Vedle něj ležel kýbl se srdcem a dalšími orgány.

Oběť byla zakrytá dekou a na ní ležel britský pas zavražděné Slovenky. Patricie se živila jako číšnice v jednom z místních podniků. Zde nejspíš potkala i o rok mladšího kuchaře Jozefa H., kterého policie v sobotu zatkla pro podezření z vraždy.

V neděli odpoledne bratislavský soud rozhodl o jeho vzetí do vazby. Jedná se o právoplatné rozhodnutí, jelikož se obviněný vzdal možnosti odvolání. Muži hrozí trest odnětí svobody ve výši 20 až 25 let, uvedl server noviny.sk.

Sousedé pro slovenský deník Nový čas poskytli krátký rozhovor. Zavražděnou Patricii popsali jako milou a velmi ochotnou ženu, o níž věděli, že má problémy s alkoholem. Z bytu často slyšeli hádky. „Její přítel často křičel, že jí utrhne hlavu,“ řekla jedna ze sousedek.

Video  Soud vzal do vazby Jozefa H. (47), obviněného z vraždy své přítelkyně Patricie (†48).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

Hohenegr ( 8. ledna 2024 08:25 )

Sousedka, která bydlela po ní ríkala, že to bylo nad ní peklo. Baba pořád na šrot a vodila si tam různé existence.

MADONNA ( 7. ledna 2024 22:00 )

Trest smrti!!!!! Takovej neuvěřitelnej bastard, nemá právo být na světě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání