Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sousedé si stěžovali na smrad: Policisté v bytě našli dva mrtvé a zraněnou ženu! Podle místních měla zvláštní návštěvy

Autor: pma - 
5. ledna 2024
17:13

Po brutální vraždě servírky Patricie (†48), u jejíhož těla kriminalisté našli vědro s vyříznutými orgány, došlo v Bratislavě k další tragédii. V jednom z bytů na Ovručské ulici policie objevila dvě mužská těla bez známek života a ženu, která měla poraněné nohy.

Bratislavská policie obdržela v pátek po poledni oznámení o podivném zápachu, který se line z jednoho z bytů na Ovručské ulici. Policie se do bytu dostala až za pomoci hasičů.

Video  Policie našla v bytě v Ovručské ulici mrtvoly 2 mužů a zraněnou ženu. (5.1.2024)  - TV JOJ
Video se připravuje ...

„Bylo zjištěno, že uvnitř bytu se nacházeli dva muži, zatím neznámé identity, bez známek života. V bytě byla kromě nich i žena ve špatném zdravotním stavu,“ potvrdila událost policie na sociální síti.

Podle informací TV Markíza měla žena poraněné nohy a nedokázala chodit, proto byla transportována do nemocnice. Sousedé televizi sdělili, že si Slovenka do bytu často zvala zvláštní osoby a že s ní měli nájemníci domu časté problémy.

Co bylo příčinou smrti dvou mužů zatím není jasné, byla tak nařízena pitva. Policie se teď snaží objasnit, co se v bytě přesně odehrálo. 

Nejedná se ovšem o jedinou tragédii, která slovenské hlavní město v pátek zasáhla. Od čtvrtečního večera bratislavská policie vyšetřuje brutální vraždu osmačtyřicetileté servírky Patricie.

V jednom z bytů na Prievozské ulici bylo nalezeno její rozřezané tělo, vedle něhož se nacházelo i vědro s orgány. Z ohavného činu je podezřelý přítel zavražděné Slovenky, kuchař Jozef H. (47). Policie na sociální síti uvedla, že v pátek po poledni podezřelého zadržela.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání