Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žhavý silvestr argentinského prezidenta: Vášnivě líbal polonahou přítelkyni

Autor: vja - 
1. ledna 2024
10:23

Pořádně žhavý vstup do nového roku si užil argentinský prezident Javier Milei. Po odbití půlnoci totiž během vystoupení v divadle vášnivými polibky zasypal svou přítelkyni, herečku Fátimu Flórezovou. Ta na silvestrovskou party zvolila odhalující šatstvo.

Novopečený prezident Argentiny Javier Milei je dlouhodobě znám svým svébytným vystupováním a společenskými výstřelky. Jeho první silvestrovská oslava ve funkci zjevně rozhodně nebyla výjimkou. Novoroční polibek věnoval své přítelkyni Fátimě Flórezové, známé argentinské herečce a komičce.

Na tom by nebylo nic až tak neobvyklého, pozdvižení však vzbudilo zejména ošacení, které prezidentova partnerka zvolila. V přiléhavé zlaté kombinéze nedala moc možnost představivosti. Slavnostní outfit jí totiž zcela odhaloval pozadí. Nový prezidentský pár si tak může připsat „další čárku“ za situaci, jíž vzbudili pozornost uživatelů sociálních sítí po celém světě.

Video  Šílená jízda Argentinců! Pět milionů lidí ucpalo ulice, na Messiho skočili z mostu.  - profimedia
Video se připravuje ...

honzour ( 2. ledna 2024 03:35 )

Že herečky často bývají tak trochu exhibicionistky, je normální. Stydlivá ženská se na jevišti nebo před kamerou necítí dobře.
No a že staršímu chlapovi dělá dobře mladší ženská, to je také naprosto normální.

Ludmila Micikova ( 1. ledna 2024 14:17 )

Nový prezident Milei jde na to rafinovaně, získat Malviny jde jen přes USA. Proto takový obrat v kurzu, jak to bude úspěšné je na jedno volební
období nedostatečné.

Zobrazit celou diskusi