To, že se jedná o luxusní bydlení, už člověk vidí, jak vejde do vstupní haly. Té dominují velké skleněné zajíždějící dveře s andělem. Podle Evy Borské má stejně jako anděl na skle i všechno ostatní v domě nějaký hlubší význam. „Objednali jsme si tenkrát mléčné sklo, ale dorazilo průhledné,” uvedla Eva Borská v jednom z pořadů na FTV Prima. Aby problém vyřešili, domluvili se s partnerem Jiřím, že na sklo nechají nalepit fólii, na kterou nechali vytisknout anděla. „Je to ochanný anděl, kterého jsem dostala, když mi bylo ouvej,” uvedla Eva.

Příroda

Z haly se přes nádherné skleněné dveře dostane člověk do obýváku, který je spojený s kuchyní. Obývacímu prostoru dominuje zeď z kamene. Podle Evy Borské je to žula, která je doveze až z Itálie. „Dům jsme volili v přírodním designu,” uvedla moderátorka. A to, že milují přírodní materiály, je opravdu znát. Všechen nábytek, včetně schodů, je dělaný z masivního zřejmě exotického dřeva. Lustry jsou například od českých sklářů. Jeden z nich si Eva i sama navrhla. „Inspirace přišla, když jsem natáčela reportáž ohledně ručně vyráběných věcí z českých skláren,” prozradila Eva.

Milovníci kávy

To, že v domě žijí opravdoví milovníci kávy se nezapře. Eva se svým partnerem si přímo v obýváku nechali vytvořit koutek takzvaný kávový pult, který je pouze určený k přípravě lahodného černého nápoje. Sama Eva má dokonce kurz na přípravu kávy. Další, co v obýváku neunikne pozornosti jsou obrazy a mimo jiné sošky sedmi budhistických mnichů, kteří jsou umístěné po schodištěm. Ty jsou vzpomínkou na Evinu svatbu se svým partnerem Jiřím v Thajsku. V horním patře domu je pak už "pouze" stylová ložnice a dětské pokoje pro děti moderátorky. Další informace o bydlení Evy Borské se dozvíte v novém pořadu Luxusní bydlení na lifestylovém kanále Spektrum Home.

Fotogalerie
12 fotografií