V sedle koní se mimo české špičky představí výborná švýcarská žokejka Sibylle Vogt, bronzový z loňského německého žokejského šampionátu Leon Wolff a v Praze debutující rakouská amatérská šampiónka Carolin Stummer.

Favoritem Gomba handicapu je Caucasian se svým stálým jezdcem Lukášem Charvátem. Největším soupeřem by mu měl být Worth Choice s žokejem Janem Vernerem. O vítězství ve Velké dubnové ceně by měli bojovat Pace Man v sedle s žokejem Milanem Zatloukalem a Dally Top s žokejem Adamem Florianem.

Doprovodný program nabídne speciální menu, od výroby vlastních pomlázek, kraslic až po možnost zakoupení velikonočního artiklu včetně oblíbených beránků.

Celkem se v osmi dostizích představí 89 koní a 30 jezdců a jezdkyň. První dostih odstartuje ve 14 hodin, areál závodiště bude otevřen již od 12 hodin. Děti do 15 let, vojáci a držitelé průkazu TP/ZTP mají vstup zdarma. Psi mají vstup povolen, ale pouze na vodítku.

Pokud nemáte možnost osobně navštívit závodiště, sledujte od 14 hodin online přenos na EquiTV nebo na dostihy.cz s pětiminutovým zpožděním. Vsadit si můžete přes web nebo na pobočkách u sázkových kanceláří Tipsport a Chance. Fundované tipy odborníků najdete na www.tiparuvpalec.cz.

Zde předkládáme tipy Antonína Ebra z redakce Blesku na tři nejlepší koně jednotlivých dostihů:

I. EDOUARDA FILIPA – SHURAYK - MY LITTLE GIANT

II. DUPLIKÁT – RABBIT KANTHAROS - GAJDA

III. NARGOTA – DIAMONTE - COLTYN

IV. BEAU MASSAGOT - DONN CLIFS - CREATOR

V. DALLY TOP – SHABANA – PACE MAN

VI. CAUCASIAN - WORTH CHOICE - LAILAHO

VII. DELICE REGLISSE - BABY SUMMER - LADY RECORDER

VIII. MARJANEH – ORSON - MELANIA

Fotogalerie
17 fotografií