Princ Harry ve své knize Spare (česky vyjde jako Náhradník) popsal skutečně mnohé, a nevynechal ani svůj první sexuální styk. V díle popisuje, že o věneček přišel s o něco starší ženou na poli za hospodou. Samozřejmě, jakmile byla informace zveřejněna, všichni okamžitě začali tipovat, o jakou dámu vlastně jde.

Pozornost se postupně upřela na několik žen, z nichž ovšem podezření vždy záhy zase spadlo. Sasha se nakonec rozhodla vyjít s pravdou ven sama... Byla prý totiž jen otázka času, než na ni přijdou. O víkendu pak detaily celé záležitosti i to, jak Harryho kniha ovlivnila její život, popsala pro Mail on Sunday.

Máma dvou dětí, která se dnes živí jako bagristka, prý nejprve chtěla mít svolení obou svých rodičů, než se rozhodne veřejně prásknout svou identitu. A zatímco maminka byla se vším v pohodě, tátu čekalo malé překvapení... 

Video
Video se připravuje ...

Forejt o novém dokumentu Netflixu o Harrym a Meghan: Ničí rodinná pouta na generaci dopředu Petr Macek

Trapas před tátou

Když se totiž se zážitkem den po akci v kuchyni svěřovala sestře a matce, otec raději neposlouchal, protože o eskapádách své tehdy ještě náctileté dcery nechtěl nic vědět. O jejím úletu s aristokratem proto dodnes nic nevěděl! 

„Něco takového by vaši rodiče asi nikdy číst neměli,“ hodnotí Sasha princovy memoáry. „Den poté, co jsem se vyspala s Harrym, jsem to doma v kuchyni řekla mamce. Neprozradila jsem ale žádné detaily. Byla v pohodě, věřila mi a věděla, že beru prášky,“ popsala.

„Myslela jsem si, že to táta věděl také, ale došlo mi, že asi raději neposlouchal,“ dodala. Nakonec proto musela překousnout trapnost a všechno otci říct, než se to k němu donese z médií a vesnických drbů. 

Dlouholetí kamarádi

Sasha se s Harrym znala dlouhá léta. Akce, kde došlo k úletu, byla oslavou jejích 19. narozenin a Harry jí jako správný kamarád přinesl dárek – plyšové prasátko. „Milá Sasho, přeji ti všechno nejlepší k narozeninám a dneska to moc nepřežeň. Tvůj Baz. P.S. Kdyby něco, neboj, budu poblíž,“ stojí na přání, které má Sasha stejně jako plyšáka dodnes schované.  

Harry »divočák«

Jejich přátelství dokládají i fotky z června roku 2001, tedy jen měsíc před tím, než Sasha Harryho připravila o panictví. Na těch je tehdy teprve šestnáctiletý princ ve společnosti tří blonďatých dívek. 

Tehdy měl ale ještě oči pro někoho úplně jiného... S jednou z dívek laškoval, předváděl kopulační pohyby a nechyběla ani líbačka. Sasha tehdy jen otráveně přihlížela z pozadí... 

Rychlovka za hospodou

Nakonec to ale byla právě ona, kdo Harryho během své narozeninové oslavy „přiměl k akci“. Tehdy společně odešli na vzduch. „Dala jsem Harrymu cigaretu, já jsem si taky zapálila. A pak se to najednou stalo. Harry mě začal spontánně líbat. Bylo to vzrušující, zejména tím, že děláme něco, co jsme neměli. Kdybychom nebyli pod parou, určitě by se to nestalo,“ říká Sasha. Ten večer na sobě měla úzké džíny, černý přiléhavý top a barevný pásek, který pak ztratila a druhý den ho na „místě činu“ musela hledat. Harry měl podle jejích slov růžové triko, džíny a boxerky.

„Byli jsme dohromady pryč 15 minut. To byl akorát čas, než to zpozorovala Harryho ochranka. Sex trval pět minut. Nemluvili jsme, nepadlo ani slovo, byla to rychlovka mezi dvěma kamarády, která se stala,“ popsala Sasha akt.

„Bylo to na louce za hospodou. Slyšeli jsme hlasy, na nás ale vidět nebylo. Tráva byla vysoká asi po kotníky. Když bylo po všem, poplácala jsem ho po zadku. Měl pěkný zadek, jako broskvičku, bylo mu 16,“ říká Sasha. Do baru se pak vrátili každý zvlášť. Ona rozcuchaná a bez pásku – když ji viděli kamarádi, neodpustili si prý nějaké ty poznámky a veselý smích. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
181 fotografií