Právě houslistka Muzikářová, která má doma hned tři děti, je na podobných společenských událostech střídá. Zatímco nedávno vzala na film nejstaršího syna Nikolase (9), tentokrát vyšla řada na její jedinou dceru Victorku (5). Holčička zdědila krásně tmavá kukadla po mamince a na premiéru se vyfikla do duhových šatů s jednorožcem.

Ve středověké výzbroji pro změnu přišel mladší syn Jakuba Koháka Wolfgang (téměř 7), kterému říkají Wolfi. Ukázal se jako skutečný fanoušek komické dvojice Asterixe a Obelixe, když tasil meč. Starší syn Honza (12) už se obešel bez výzbroje a raději si pochutnával na popcornu.

Dvojčaty Ditou a Davidem (8) se pochlubila reportérka a exmanželka Jana Révaie Daniela Révai. Krásné rošťáky vychovává sama poté, co nechala plavat ženatého muže, s nímž je počala. Nebyli však jedinými dvojčaty na premiéře. O několik let starší Honza a Adam (13) dorazili zhlédnout film s maminkou Štěpánkovu Duchkovou.

Pohodovou neděli v kině si přišla udělat také herečka Anna Kadeřávková se svou mladší sestrou nebo také herec Zdeněk Mahdal a seriálová herečka Zuska Velichová.

Video
Video se připravuje ...

Svatba, jakou svět neviděl. Jakub Kohák má jasno, v čem se bude ženit! Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií