Na premiéře v kině na Černém Mostě samozřejmě nemohl chybět herec Petr Rychlý (52), který ve všech třech dílech namluvil hlavní postavu Drákuly (v originále mu hlas propůjčil komik Adam Sandler). Dokonce si stoupl před filmový plakát a snažil se napodobit otrávený obličej své postavy.

Pak už ale hýřil úsměvy, zvlášť po boku manželky Jany (48). Do kina vzala hvězda Ordinace syna Péťu (12), který si s ním nedávno v jednom díle nováckého seriálu zahrál, ale také vyženěnou dceru Denisu.

Podobně početná sestava doprovázela i herečku známou z Rodinných pout Zdeňku Žádníkovou Volencovou (43), která přišla spolu s dcerami Andreou (14) a Zuzankou (6) a synem Jiříkem (4). Chyběla jen dcera Janička (6).

Manželku Alici (36) a dcery Anežku (8) a Rozárku (6) vyvedl také frontman Olympicu Petr Janda (76), který vypadal, že si rodinné chvíle vyloženě užívá. Koupil popcorn a své malé andílky si jako správný táta pyšně fotil.

Se svými syny Michalem (8) a Františkem (5) pěkně řádil i Michal Dvořák (52) z kapely Lucie, který přišel i s manželkou Lucií Dvořákovou (40) alias DJ Luccou. Mladší raubíř, kterého zpěvák vezl na zádech, taťkovi při focení zakryl oči rukama. Starší si pak udělal upíří zuby z gumových žížal a Michal ho za to vtipně vytahal za uši, aby z něj byl dokonalý upír.

Film si nenechali ujít ani Jakub Kohák(43) se starším synem Janem (7), herečka z Ordinace Monika Zoubková (41) s dcerami Emmou (11) a Stellou (na konci července jí bude 7), modelka Kateřina Stočesová (38) s dcerou Annemarií (6) a synem Christopherem (3), hvězda Modrého kódu Sandra Nováková (36) s partnerem Vojtěchem Moravcem (31) a synem Mikulášem (v prosinci mu budou 3) či její kolegyně Kristýna Frejová (46) s dcerou Ráchel (11).

VIDEO: Svůj konec už ohlašovat nebudu, nechci bejt trapnej! tvrdí Petr Janda.

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda: Svůj konec už ohlašovat nebudu, nechci bejt trapnej! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
17 fotografií