„Ano, mám novou partnerku,“ přiznal Blesku herec a režisér v květnu 2021. „Když mluvím o tom, že si zakládám na citově hodnotnějších erotických vztazích, tak v tomto případě to platí absolutně,“ rozpovídal se Šteindler.

Blesku se poprvé podařilo zachytit zamilovanou dvojici v roce 2021 na tajné oslavě generála Petra Pavla v Rock Café v Praze. Ta samá neznámá kráska se po jeho boku objevila i nedávno na další Pavlově akci a poté i na koncertě v klubu Lucerna.

Identitu ženy teď odhalil web Expres.cz. Lilly Ahou Král je podle něj expertkou na vztahy s veřejností a založila PR firmu, která se specializuje na lékařství. Je také spoluzakladatelkou Českého institutu všeobecného zdraví. Šteindler vedle Lilly září štěstím a zdá se, že by snad konečně mohl najít tu pravou. 

Herec si nějaké to štěstí jenom zaslouží... Za sebou má silně traumatickou zkušenost z manželství s bývalou ženou Janou, která ho psychicky i fyzicky týrala. „Denně byl na pořadu řev a agrese, fackovala mě, škrtila, mlátila mě pěstí, kopala mě mezi nohy. Když jsem jen zvedl ruce, lehla si na zem a křičela: ‚Děti, tatínek bije maminku.‘ Vrchol přišel těsně před mým odchodem a je to věc, kterou se člověk nechce chlubit. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem,“ popsal herec. 

Po rozvodu se mu podařilo najít lásku s jistou Kateřinou, vztah se ale rozpadl krátce před tím, než se dvojice měla brát. Tak snad už bylo tragédií dost!

Video
Video se připravuje ...

Odhalte včas domácí nasilí Youtube/Vodafone

Fotogalerie
66 fotografií