Film Pánský klub se zabývá tématem nevěry. V roli uťáplého a podpantofláckého učitele Cyrila Borůvky se představí v nové komedii Pánský klub Jiří Mádl (35). Ten je ve filmu věrný své manželce (Hana Vagnerová (39)), ještě nic neudělal, ale trápí ho lechtivé představy o studentkách, a tak se preventivně přihlásí do skupinové terapie pod vedením atraktivní psycholožky (Kristýna Hrušínská (37)). Zde se potká s dalšími účastníky sezení v podání Milana Šteindlera (65), Bolka Polívky (72), Zdeňka Žáka (69) a Martina Letáka, kteří jsou z hlediska nevěr, milostných eskapád, mileneckých karambolů a erotických představ daleko zkušenější. Milují zkrátka ženy - až moc!

Mezi prvními, kdo přišel do Lucerny, byl Jiří Mádl, tedy představitel hlavní role nově uváděného snímku. Velkým překvapením byl příchod Jana Tuny (49). Ten totiž přijel na kole, které si vzal i na červený koberec, což mnohé z přítomných zaskočilo, moc často se to vskutku nevidí.

Premiéru si nenechala ujít ani operní diva Andrea Kalivodová (44), jíž dělal doprovod její manžel. S manželem dorazila i herečka Patricie Pagáčová (33), která ve filmu ztvárnila pracovnici call centra. Přišel i herec Zdeněk Žák a Milan Šteindler.

Slavnostní večer si nenechala ujít ani herečka Hana Vagnerová nebo Kristýna Hrušínská, která nedávno nafotila žhavé snímky pro pánský magazín. Oběma to velmi slušelo a bylo vidět, že se dobře baví. Mrkněte do galerie a podívejte se, kdo další si nenechal slavnostní premiéru ujít.

VIDEO: Dana Syslová je ve filmu Pánský klub milenkou Bolka Polívky.

Video
Video se připravuje ...

Dana Syslová je ve filmu Pánský klub milenkou Bolka Polívky. Falcon

Fotogalerie
78 fotografií