Pravnoučata královny Alžběty II. princ George (8), princezna Charlotte (7) a malý princ Louis (4) usedli do kočáru se svou matkou vévodkyní Kate Middletonovu (40) a manželkou jejich dědy prince Charlese (73), vévodkyní Camillou (74). A vyrazili společně na přehlídku Trooping The Colours.

Dětem to velmi slušelo, Charlotte oblékla modré šaty, princ Louis měl na sobě námořnický oblek a nejstarší z dětí – princ George byl oblečen do elegantního obleku s modrou kravatou. Všechny děti si náležitě užívaly pozornost nadšených davů.

Jenže malá Charlotte zřejmě usoudila, že její bratříček Louis si pozornost užívá až příliš. Zřejmě se jí zdálo, že mává přihlížejícím až moc, a tak neváhala a lehce ho pleskla přes ruku. Vzhledem k tomu, že to nepomohlo, pohotové ho pleskla ještě podruhé. Nejstarší z dětí princ George celé situaci jen přihlížel a do hádky mezi svými sourozenci nijak nezasáhl.

Podle informací Daily Mailu a jejich odborníka na odezírání ze rtů, byly děti naprosto v úžasu při pohledu na tisíce lidí, kteří se přišli na oslavy podívat. „Podívejte se na ty barvy a všechny vlajky! To je úžasné, podívejte se na všechny ty lidi,“ řekla prý svým dětem vévodkyně Kate.

A minimálně malý princ Louis svým máváním dokázal, že ho akce nadchnula a náklonnost davů si umí patřičně užít.

Video: Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny

Video
Video se připravuje ...

Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny Videohub

Fotogalerie
136 fotografií