Manželé Kate a William ve čtvrtek oslavili svátek sv. Patrika na tradiční vojenské přehlídce irských gard v Aldershotu jihozápadně od Londýna. Jejich pozornost si ale vedle vojáků získala hlavně dcera jednoho z podplukovníků.

Malá Gaia (20 měs.) se ani v davu cizích lidí rozhodně nestyděla a vyžádala si, aby jí její tatínek, pplk. Rob Money, na chvíli půjčil jeho čepici z medvědí kůže. Money tak z legrace učinil.

Čepice na hlavě malé princezny pobavila jak kolemjdoucí návštěvníky, tak Williama a Kate. Chlupatá pokrývka hlavy byla skoro větší, než celá Gaia. Zatímco William hovořil s tatínkem holčičky, Kate si sedla na bobek, aby byla malé Gaie blíž.

Dvojice se opět setkala i se slavným irským vlkodavem Domhallem, který má vlastní účet na Twitteru. Oblíbený psí maskot vystřídal ve funkci svého předchůdce, vlkodava Conmaela. Nakonec si manželé ještě připili irským pivem s nejdéle sloužícím gardistou. 

Elegantní Kate na akci oblékla kabátek od návrhářky Laury Greenové a klobouk od Lock & Co, zatímco William měl na sobě uniformu pro svou čestnou funkci plukovníka irských gard, kterou získal v roce 2011. 

VIDEO: Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! 

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! Videohub

Fotogalerie
102 fotografií