Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hrůzný nález uprostřed řeky: Kanoista v igelitovém pytli našel tělíčko chlapečka!

Kanoista zůstal při plavě po řece v šoku: V igelitovém pytli našel mrtvolu chlapce - ilustrace
Kanoista zůstal při plavě po řece v šoku: V igelitovém pytli našel mrtvolu chlapce - ilustrace  (Autor: Václav Burian)
Autor: rix - 
25. května 2022
12:40

Výjev jak z hororu spatřil kanoista, který se vydal na plavbu po Dunaji nedaleko hráze v německém Vohburgu ve spolkové zemi Bavorsko. Na hladině spatřil plovoucí igelitový pytel, v němž bylo zabaleno bezvládné tělo maličkého chlapce. Děsivým případem se už zabývají němečtí kriminalisté. 

Mrtvému chlapci by podle strážců zákona mělo být od čtyř do šesti let. Informace poskytli specialisté ze soudního lékařství, kteří již nebohé dítě pitvali. Ve vodě byl chlapeček už delší dobu. Otřesným případem se bude dále zabývat ingolstadtská kriminální policie. 

Kriminalisté doufají, že se jim podaří najít stopy, které by pomohly případ objasnit. Už tak mají dost ztíženou práci, tělíčko dítěte už bylo v době nalezení ve značném stádiu rozkladu a nebylo chvíli ani jasné, že jde o lidské tělo. 

„Pro objasnění tohoto případu byla na ingolstadtské stanici kriminální policie vytvořena vyšetřovací skupina Fluvius,“ potvrdil policejní mluvčí pro deník Bild. Fluvius znamená latinsky „řeka“.

 

Alva ( 26. května 2022 09:35 )

Že se divíte, dnes umí napsat jednu větu bez chyb málokdo, hlavně, že si bereme vzor z amerických a jiných zahraničních škol, tam jsou na úrovni....a naše školství těžce upadá.

bafy81 ( 26. května 2022 07:36 )

Kanoista v igelitovem pytli 🤦🏻‍♀️

horaIysa ( 25. května 2022 12:55 )

Hodně se poslední dobou píše o kvalitě maturit. Rád bych věděl, jak odmaturoval z českého jazyka autor tohoto článku. Větná sklatba mu očividně nic neříká, protože podle nadpisu to vypadá tak, že kanoista jedoucí zabalený v igelitovém pytli našel tělíčko malého chlapečka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání