Velký třesk z úterý, kdy padala slova o domácím násilí, vzájemných nevěrách a v akci byla i policie, už mají za sebou. Situace ale stále není tak růžová, jak se zdá. Lela se sice včera i s dvouletou dcerkou Lilinkou a měsíčním synkem Rockym vrátila z bytu vlastní uklízečky do Karlosova paláce, ale jde pouze o úhybný manévr do doby, než se silikonová princezna postaví zpět na vlastní nohy. Dál totiž platí, že si v šestinedělí po porodu Rockyho našla milence!

Potřeba odejít

Nejde sice o Karlosova kamaráda a sponzora Víta Kaisera, jak se Vémola mylně domníval, tajemný muž, který Lelu zahrnul luxusními šperky, však opravdu existuje. „Lela měla potřebu ode mě odejít s někým jiným. Neříkám, že spolu něco měli, ale párkrát se sešli a plánovala, že se někam odstěhuje,“ pověděl deníku Sport známý bijec, jenž uznal, že chyba je i na jeho straně.

„Kdybychom měli krásný a harmonický vztah, asi se s nikým nestýká. Takže nám to nejspíš nefunguje. Závěry z toho nedělám, protože jsem taky v životě udělal plno chyb. Teď mi jde hlavně o děti,“ pokýval hlavou a ulevil si, že ostrá přestřelka mezi ním a jeho ženou konečně ustala.

Pomůžu jí, ale…

Lela, která tvrdila, že ji Karlos fyzicky napadl během toho, co chovala malého Rockyho, a že se svého muže velmi bojí, se tak nakonec na »místo činu« vrátila. Dojemný skok kolem krku z toho však rozhodně nebyl! Blondýnka si na pomoc jako mediátorku přivezla svou maminku, jež nejprve Karlosovi předala obě děti. Až poté, co si s Lelou zápasník z očí do očí promluvil v jejím autě, vylezla ven a zaplula do vily.

„Než si najde nějaké bydlení, může tady být. Vémoland je dostatečně velký. Bude s dětmi v pokojíčku a rozhodne se, co chce dál dělat. Pokud se bude chtít přestěhovat, pomůžu jí se přestěhovat. Ale do doby, než si určí, jak chce pokračovat se životem, bude tady, kde mají děti zázemí!“ rozhodl Karlos s tím, že za milencem ji pustí až poté, co si bude jistý, že v jejím novém hnízdečku se i jeho dvě děti budou mít jako v bavlnce. Jeho manažer navíc pro magazín Showtime prozradil: „Bude tam s nimi i Karlosova maminka.“

VIDEO: Pašeračka Tereza nemůže domů. Čína má covid tábory. A Rychlý končí!

Video
Video se připravuje ...

Pašeračka Tereza nemůže domů. Čína má covid tábory. A Rychlý končí! Bára Horáková, Lukáš Červený

Karlose nechává policie v klidu: Domácí násilí? Ne, hormony…

„Zbil jsi mě s dítětem v náručí! Jsi nemocný člověk! Doma jen křičíš! Bojím se tě! Tvoje matka dvou dětí, Lela,“ podepsala se blondýnka v srdcervoucí zpovědi na instagramu. Vémola si ovšem dál stojí za svou pravdou. „Lela na mě nadávala, protože si myslela, že mám její telefon, a pak se ukázalo, že ho má její milenec. Doufám, že i tohle se vysvětlí. Že se omluví. Je po porodu, má hormony. Asi v návalu emocí řekla, že jsem ji zbil. Myslíte si, že kdyby to byla pravda, tak by sem teď jela?“ ptá se nejznámější český zápasník. „Když si někdo představí, že udeřím chlapa a udělá to dost viditelné stopy, co by to asi zanechalo, kdybych udeřil takhle malou hubenou holku? To by byla katastrofa!“ argumentuje Karlos.

Jenže Lela prostřednictvím manažerky podala na svého expartnera trestní oznámení za domácí násilí. A před »Vémolandem« v úterý večer úřadovala i policie! „Hlídka prověřovala oznámení učiněné na obvodním oddělení policie. Okolnosti jsou stále prověřovány, a proto nebudeme poskytovat další informace,“ řekl Blesku policejní mluvčí Pavel Truxa. A ani Lela se svým týmem se už včera k situaci nechtěla vyjadřovat.

Tajemství ztraceného mobilu: »Hovado« kryla za kámoše

Jak zakrýt milostný poměr? Přejmenovat v telefonu jméno nápadníka! Takový je Lelin recept, na nějž se Karlos nechal dokonale nachytat. „Když jsem viděl všechny ty prsteny a dary po baráku, zjistila, že něco tuším. Zpanikařila. A aby zachránila situaci, změnila odesílatele na jméno Kaiser,“ vysvětlil Vémola, proč zprvu podezříval svého kámoše Víta Kaisera, než se mu později omluvil. „O to je to horší, protože jsem samozřejmě vybouchl, když jsem si myslel, že je to můj kamarád. Ona to v panice navlékla na pana Kaisera. Takže i ona by se mu měla omluvit,“ pověděl zápasník, jehož Lela také obvinila z toho, že jí následně mobilní telefon sebral. „Nakonec se ukázalo, že ho má ten milenec! Protože se bojí, aby to mediálně neprasklo a aby se někdo nedozvěděl, co si psali. Ukázalo se, že její milenec je, jaký je. Je to hovado!“ nebere si proto Karlos servítky.

Fotogalerie
35 fotografií