„Po porodu poprvé na pár hodin ve společnosti,“ pochlubila se na sociální síti Ceterová snímkem, na kterém jí to velmi slušelo. U fanoušků její příspěvek vzbudil velký ohlas. Nicméně mnoho sledujících se do ní začalo navážet, právě kvůli tomu, že není doma s malým synkem, jehož příchod na svět byl ovlivněn koronavirovou nákazou. Lele i Vémolovi totiž před porodem vyšel pozitivní test, a tak tatínek nesměl na porodní sál a Lela v  prvních dnech při kontaktu s miminkem musela nosit respirátor.

A právě to zřejmě namíchlo mnoho jejích sledujících.„Já po porodu, tak jsem raději doma s miminkem. I kdybych měla hlídání tak vím, že dítě je pro mě přednější. A i kdybych kojila nebo dávala svému dítěti umělé mléko, tak chci, aby mělo klid. Dítě potřebuje od první chvíle maminku a tatínka,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Pár dní po porodu by měla být maminka se svým děťátkem a ne ve společnosti… Sorry,“ napsala další a objevily se i komentáře mnohem drsnějšího rázu.

Lela Ceterová nechala narážky na svou osobu bez odezvy. Naštěstí se mezi jejími sledujícími našli i tací, kteří se krásné maminky zastali. „Vy jste mi ale závistivé slepičky. Vývar z vás udělat. By se nažralo celé Česko. Byla venku, no a?“ zastala se Lely jedna z žen, která si prohlédla diskusi a nebyla zdaleka jediná, která kritiku na adresu mladé maminky odsoudila.

Není to poprvé, co se partnerka Karlose Vémoly dočkala takových komentářů. Velký rozruch způsobila jen pár dnů po porodu, kdy se pochlubila snímkem postavy. Tehdy byla obviněna z toho, že zatahuje břicho. „Po císařském řezu zatahovat břicho... Člověk je rád, že je rád,“ ulevila si tehdy Lela.

Video: KARLOS SHOW: Narozeninová párty pro Vémolu s Lelou, Krampolem, Bugárem a třemi prezidenty

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Narozeninová párty pro Vémolu s Lelou, Krampolem, Bugárem a třemi prezidenty iSport TV

Fotogalerie
73 fotografií