Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Novoroční výlety se zlatíčky: Bartoš se ženou a synem, Kupka s dcerou, Havlíček se psem

Autor: simao - 
1. ledna 2022
19:47

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Řada politiků si sobotní novoroční program uzpůsobila tak, aby byla co nejvíc se svými zlatíčky. Šéf Pirátů a ministr Ivan Bartoš proto s manželkou Lydií Frankou a synem vyrazil na dětské hřiště, další člen Fialova kabinetu Martin Kupka (ODS) si zaběhal s dcerou Adrianou, exministr a stejně jako Kupka též dvojnásobný otec Karel Havlíček (ANO) se na železnici vydal opět v doprovodu svého psa. Kdo z politiků dál vyvedl své rodinky, či se pochlubil ratolestmi?

„13 °C 1. ledna vůbec nebyl špatný scénář pro venkovní atrakce,“ pochvaloval si novoroční procházku s manželkou a synem Pirát Ivan Bartoš, nový ministr pro místní rozvoj.

„Tak ať nacházíme po celý rok radost i v maličkostech, ať nám dělají radost setkání s milými lidmi. A ať všechny naše cesty dojdou do správného cíle. Bezpečně a bez zpoždění,“ vzkázal Martin Kupka (ODS), ministr dopravy, který zapózoval s dcerou Adrianou na mostě nad projíždějícím vlakem.

Kupka s dcerou rovněž aktivně sportuje - o Silvestru si proto dali během posledního dne roku 2021 výběh, při kterém je učarovala nebeská podívaná s červánky.

Exministr dopravy Karel Havlíček (ANO) se 1. ledna vydal rovněž k železnici. „První den v roce šumavskou lokálkou. Trať 194 až do Černého Kříže, dále pěšky Stožecká skála, Nové Údolí... Krásný výlet jednou z nejmalebnějších částí Šumavy. V roce 2022 přeji vše dobré a děkuji za veškerou podporu. Moc si toho vážím,“ vzkázal Havlíček.

Šéfka TOP 09 a celé Sněmovny Markéta Pekarová Adamová popřála šťastný nový rok společnou fotkou se svým manželem Tomášem. „Zdravý a veselý rok 2022 přejeme! A hlavně - ať se máte o koho opřít a s kým sdílet vše dobré i to horší,“ vzkázala předsedkyně Topky.

„Milí nejen Středočeši, ať jste v roce 2022 především zdraví a ať každý den usínáte s pocitem, že se těšíte na den další. Krásný rok 2022 Vám všem přejí všechny tři Pecky,“ napsala na instagramu středočeská hejtmanka Petra Pecková (STAN), která je rozvedená a má dceru Agátu a syna Jakuba.

Ministr pro evropské záležitosti taktéž za STAN Mikuláš Bek pak s rodinkou - manželkou Markétou a dcerou Julinkou vyrazili na Nový rok do Znojma. „Se znojemským Mikulášem v zádech Vám přejeme štěstí v roce 2022,“ napsal na instagramu.

Na Praděd se synem vyrazila na Nový rok šéfka KSČM Kateřina Konečná. „Novoroční výšlap se Šímou na nejvyšší horu Moravy. Pro ty, kdo třeba náhodou neví, o které je řeč, tak v té mlze za mými zády je Praděd. Déšť sice nebyl úplně nejpříjemnějším společníkem, přesto to byl super výlet,“ poznamenala na síti.

al.bunda ( 1. ledna 2022 20:14 )

No to budu mít hned lepší spaní když vím co ta pakáž měla za program

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa