Otec vévodkyně ze Sussexu obvinil slavný pár z toho, že se ke svým dětem chovají „strašně nefér“. To proto, že je drží mimo dosah příbuzných, včetně sebe, jejich dědečka prince Charlese (72) a prababičky královny Alžběty II. (95). V rozhovoru pro australskou televizi ze svého domova v Mexiku, necelých 200 kilometrů jižně od sídla Harryho a Meghan v Montecitu za cca 325 milionů korun, si postěžoval, že se stále ještě neměl možnost vidět s Archiem (2) a Lilibet (3 měsíce). A domnívá se, že tím trpí i jeho vnoučata. On sám od královské svatby v roce 2018 ještě neměl ani možnost promluvit se svou dcerou. Po tyjátru, který předváděl do médií, jej Meghan nekompromisně odstřihla.

V rozhovoru pro Sunrise Channel 7 řekl: „Myslím, že ty děti jsou deprimované skutečností, že nemohou vidět všechny své prarodiče, a myslím, že jsou deprimované i tím, že se nemohou setkávat i se svými ostatními příbuznými. Myslím si, že je to vůči nim strašně nefér,“ zlobil se.

Jediným členem rodiny, který má v současné době pravidelný přístup k dětem, je Meghanina matka a jeho bývalá manželka Doria Raglandová. Nikdo jiný. Harryho rodina za velkou louží je přitom velice početná a také Meghan má několik nevlastních sourozenců. Kvůli veřejným útokům skrze média s nimi však neudržuje jakýkoliv kontakt, tak jako s otcem.

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Zhrzený Thomas Markle se v červenci letošního roku nechal slyšet, že nastalou situaci bude řešit soudní cestou. „V blízké budoucnosti budu žádat kalifornské soudy o práva na to, abych mohl vídat svá vnoučata,“ tvrdil. To si však už stihnul rozmyslet. „Měl jsem nabídky od několika právníků, kteří by do toho šli zadarmo pro veřejné dobro, protože jsem v právu. Ale pro mě by to znamenalo klesnout na nejnižší úroveň a používat vnoučata jako pěšáky. Neměly by být takhle zneužívány, jsou to jen děti. Takže ne, s žalobami zatím počkám.“ Podle všeho doufá, že se mu přece jenom podaří navázat s Meghan tam, kde před královskou veselkou skončili.



Rovněž se rozhovořil o tom, co by podle něj bylo pro Sussexské nejlepší: „Chtěl bych, aby se všichni čtyři vrátili do Anglie a plnili své královské povinnosti. Je to lepší pro děti a je to lepší i pro ně. Tím, že je nevezmou zpět, své děti podvádějí. V Anglii také získají mnohem lepší ochranu než v Montecitu,“ domnívá se Thomas. To ovšem nehrozí. Meghan s Harrym již v Americe rozjíždějí nejeden byznys, podepsali lukrativní smlouvy se společnostmi nejzvučnějších jmen, šušká se dokonce, že by se Meghan ráda aktivně zapojila do politického dění. Její kariéra před kamerou ostatně nebyla předtím, než se přivdala do královské rodiny, nikterak závratná.
Fotogalerie
60 fotografií