Už brzy se fanoušci vévodů ze Sussexu dočkají nového a rozšířeného vydání knihy Harryho a Meghan Cesta za svobodou, jež na prodejní pulty dorazila v srpnu 2020, půl roku poté, co manželé prchli z Británie do Kalifornie.

Reedice podle britského listu The Sunday Times a vyjádření autora Omida Scobieho nabídne kapitolu věnovanou přepisu celého interview s Oprah Winfreyovou, doplněnou o osobní vyjádření obou aktérů nad královniným rozhodnutím sebrat jim záštitu nad charitativními organizacemi a zbavit Harryho veškerých vojenských titulů.

Autoři v knize hodlají rozebrat i údajnou šikanu zaměstnanců, jíž se Meghan měla dopustit během svého působení v královské rodině, smrt prince Philipa či lukrativní smlouvy s Netflixem a Spotify. Ačkoliv se nejedná o autorizovanou biografii a Meghan s Harrym se od knihy několikrát distancovali, široká veřejnost nadále věří, že Scobie a Durandová jednají na jejich objednávku. Na stránkách se totiž objevilo mnoho podrobných detailů ze soukromých chvilek vévodů, které si autoři jednoduše nemohli vycucat z prstu.

„Ani princ Harry, ani Meghan Markleová s autory knihy nespolupracovali a nikdy ani nemluvili přímo. Nicméně Meghan v té době hovořila se svým přítelem, o kterém věděla, že s autory Cesty za svobodou pracuje,“ citoval vyjádření Meghaniných právníků americký pořad Daily Pop.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
80 fotografií