Rizikové těhotenství dalo Ornelle pořádně zabrat. Nemohla například chodit na delší procházky mimo dům, zvedat těžší věci a trápily ji bolesti v oblasti jizvy po císařském řezu. S narozením Lilianne před necelými dvěma týdny se reality hvězdička těšila na konec všech komplikací. Ty se bohužel přihlásily o slovo v úplně nové podobě.

„Po příjezdu domů jsem byla chvíli ,fit‘, tak, jak se po císaři dá. Nicméně pak mi začaly ukrutné bolesti na levé straně břicha v oblasti střev (skoro až v boku). Nemohla jsem ležet, sedět, otáčet se z boku na bok, vstát, jít na malou. To celé jsem v bolestech doslova probrečela, a to mě nerozbrečel (bolestí) ani jeden porod. Po 3 dnech mě můj táta odvezl na pohotovost k Apolináři, tam se zjistila jistá blokace ve střevech se zánětem,“ napsala Koktová na instagram.

Nález o velikosti 7 centimetrů způsobila podle lékařů výraznější velikost Lilianne. „Než se břicho po porodu postupně zmenší do původního stavu (nebo alespoň částečně), mají ta střeva až moc místa k tomu… že se to prostě bloklo,“ vysvětlovala modelka. Od lékařů dostala na místě antibiotika, injekci a léky proti bolestem. Půlku léčby má nyní za sebou. „Suma sumárum, mít tři děti je fajn, dá se to s parťákem po boku zvládat. Ale jak není zdravé tělo, jste v háji,“ dodala.

Co se týče Lilianne, je to poklad. Ornella si pochvaluje dceřino noční zařezávání, probudí se maximálně třikrát a zase rychle usne. Sice ji podobně jako maminku trápí bolesti břicha, ale na ty modelka s manželem Josefem Koktou (64) vyzráli masážemi a cvičením.

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když…

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když… David Turek

Fotogalerie
85 fotografií