Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neskutečné štěstí: Řidičku (44) vlekla lokomotiva desítky metrů, vyvázla takřka nezraněná

Autor: DH - 
8. září 2021
17:36

Nepozornost málem stála život čtyřiačtyřicetiletou řidičku z Lednických Rovní na Slovensku. Žena se podruhé narodila, když ji smetl vlak, jemuž nedala přednost. Z nehody zázrakem vyvázla bez vážnějších zranění.

Ke střetnutí vlaku a osobního automobilu došlo na nechráněném železničním přejezdu ve slovenské obci Tuchyňa. Po tamní trati se právě přesouvala samotná posunovací lokomotiva, které si ovšem řidička nepochopitelně nevšimla a vjela jí pod kola. O nehodě informovala Televize JOJ.

Podle policie pak následoval přímý náraz do pravé strany vozidla, tedy do míst, kde by normálně seděl spolujezdec. Bylo velké štěstí, že žena jela ve vozidle sama, protože silný náraz odhodil vůz 15 metrů daleko, kde se auto převrátilo do příkopu. Řidička ovšem jako zázrakem přežila, pravděpodobně bez vážnějších zranění.

Video: Neskutečné štěstí. Řidičku vlekla lokomotiva desítky metrů, z auta vylezla po svých  

Video  Neskutečné štěstí: Řidičku vlekla lokomotiva desítky metrů, z auta vylezla po svých  - TV JOJ
Video se připravuje ...

„V době našeho příjezdu se osoba nacházela mimo vozidlo. Byla jí poskytnutá první pomoc, osoba komunikovala, nebyla zpozorovaná vážnější zranění a byla převezena do nemocnice,“ uvedl velitel zásahu a člen hasičského záchranného sboru Martin Miko.

Očití svědci vypověděli, že žena utrpěla jen odřeniny způsobené kousky rozbitého skla. Sanitka ji do nemocnice převezla pouze na pozorování. Z jejího automobilu příliš nezůstalo a zamíří do šrotu. Škoda byla předběžně odhadnuta na 70 tisíc eur, tedy v přepočtu 1,8 milionu korun.

offline ( 8. září 2021 19:45 )

Kdepak do šrotu! Vy byste tomu dali! Tohle auto má ještě nejlepší roky před sebou a na českých áčkách o něj bude rvačka.

slovan1954 ( 8. září 2021 18:46 )

Kdyby cuksfíra včas odbočil a vyhl se jí-všechno mohlo být v pohodě !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání