Princezna Diana, která tragicky zahynula v roce 1997, oba své chlapce nade vše milovala. V březnu 1985 ostatně napsala i dopis, v němž popsala krásné chvíle z doby, kdy byli Will i Harry ještě docela malí. Mladší ze sourozenců byl tehdy jen půl roku starý.

William svého malého brášku zbožňuje a tráví s ním veškerý čas, zaplavuje Harryho nekonečnou zásobou objetí a polibků, skoro k němu nepustí blíž ani nás rodiče!“ líčila pobaveně Diana krásný sourozenecký vztah svých synů v dopise, jehož úryvek cituje web Mirror.

Jejich láska se časem ještě prohloubila, bratři se vždy vzájemně podporovali, a to nejen v době, kdy jim maminka zemřela. Ještě dlouho poté se zdálo, že je nic nerozdělí, ovšem pak se přece jen něco, nebo možná spíše někdo našel.

Poté, co se Harry dal dohromady s americkou herečkou Meghan Markleovou (39), která se následně stala jeho manželkou a matkou jeho synka Archieho (2) a zatím nenarozené dcerky, objevily se první trhliny. William podle všeho bratra varoval, aby se nehnal do ženění, jenže Harryho to rozzlobilo.

Nyní jsou jejich vztahy navíc ještě mnohem napjatější, a to zejména poté, co Harry odešel i s rodinou do Ameriky a vzdal se povinností v královské rodině. William, coby budoucí král, je Británii samozřejmě věrný.

Navíc ho mělo prý ranit i to, jak se Harry vyjadřoval o výchově jejich otce Charlese (72). „Když dojde na výchovu, zažil jsem jistý druh bolesti či utrpení, co zažili zřejmě i můj otec či moji rodiče, takže se postarám o to, abych tenhle koloběh zastavil a nepředával to dál,“ uvedl pro Armchair Expert Podcast Harry.

VIDEO: Ukázka z dokumentu o princezně Dianě

Video
Video se připravuje ...

Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě youtube/The Duke of Brittany/bpž

Fotogalerie
46 fotografií