Radostnou zprávu světu sdělil Buckinghamský palác. „Její královská Výsost princezna Beatrice a pan Edoardo Mapelli Mozzi s potěšením oznamují, že se jim letos na podzim narodí dítě. Královna byla informována a obě rodiny jsou z této zprávy nadšené,“ objevilo se na oficiálních webových stránkách paláce a na twitteru.

Pro manželskou dvojici, která si své „ano“ řekla loni v červenci během velice intimního svatebního obřadu, na nějž pozvala pouze panovnici a jejího manžela prince Philipa (†99), to bude první společný potomek. Edoardo už má ale z předchozího vztahu malého syna Christophera Woolfa (4).

Celosvětový babyboom, jenž je zapříčiněn vleklou koronavirovou pandemií, jak se zdá, se nevyhnul ani královské rodině. V únoru se syna dočkala Beatricina sestra Eugenie (32). S manželem Jackem Brooksbankem (35) ho pojmenovali August Philip Hawke Brooksbank, čímž vzdali hold i zesnulému vévodovi z Edinburghu, Philipovi.

O měsíc později porodila syna Lucase Zara Phillipsová (40), dcera princezny Anne (70). Druhého potomka, holčičku, přivede v létě na svět také vévodkyně ze Sussexu, Meghan Markleová (39).

VIDEO: Ex Slováčka o Dádě: Výhružné a vulgární SMS! A radikální krok Ivany Gottové.

Video
Video se připravuje ...

Ex Slováčka o Dádě: Výhružné a vulgární SMS! A radikální krok Ivany Gottové. Bára Horáková

Fotogalerie
66 fotografií