Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Mladou mámu (†20) lupiči mučili a zavraždili před očima manžela Babise: Vše vidělo i jejich děťátko

Autor: rix - 
12. května 2021
17:01

Neobvykle brutální případ se odehrál v Řecku. Trojice ozbrojenců tam vnikla do domu mladé matky Caroline (†20) a jejího manžela. Z toho, co následovalo, zůstává rozum stát. Lupiči nejdříve zabili u vchodu rodinného psa, poté svázali Carolinina manžela  Babise a spolu s téměř ročním dítětem ho donutili koukat, jak jeho ženu mučí.

Dosud neznámí ozbrojenci vnikli do domu, aby ukořistili šperky a peníze. Nejprve při své honbě za bohatstvím zabili rodinného psa, načež se zaměřili na Carolinina manžela Babise Anagnostopoulose. Toho přivázali k posteli, kde partneři předtím spali společně se svým dítětem. Poté začali Coroline mučit. Všemu přihlíželo i batole, které se rodičům narodilo poměrně nedávno, informoval Daily Mail.

Caroline násilníci mučili, aby jim vyzradila, kde rodina uchovává šperky a peníze. Když mladá žena vzdorovala, začali jí vyhrožovat, že zabijí její miminko. Přitom na batole jeden z ozbrojených mužů namířil pistoli. Tím zločinci dosáhli svého, z domu si odnesli bezmála jeden milion korun.

Jen s penězi se ale nespokojili. „Když jsem se konečně dokázal odvázat, našel jsem svou ženu ležící hlavou dole na podlaze. Vedle ní bylo naše dítě.“ Poté Babis zavolal policii a záchranku. On a dítě byli převezeni do nemocnice, Caroline už nebylo pomoci.

Mluvčí řecké policie označil čin za akt hyenismu provedený s neobvyklou brutalitou. „Takový barbarský čin je v Řecku vzácnost,“ uvedl. Podle Babise mluvili lupiči podivnou lámanou řečtinou, zdá se tedy, že nebyli místní.

Podle vyšetřovatelů byli ozbrojenci velice zkušení a zdá se, že rodinku už déle sledovali. Vzhledem k tomu, že u domu byla napojená bezpečnostní kamera, se policistům podařilo zjistit, jak pachatelé vypadají. Ti byli v době vyšetřování stále na útěku.

Pár žil v Aténách, Babis se živí jako soukromý pilot. Caroline v době skutku studovala. „Byla to krásná žena a byla taková aktivní dívka. Pořád plavala nebo se potápěla. Její máma na ni byla pyšná,“ popsala zavražděnou ženu sousedka.

Skrhola ( 12. května 2021 23:38 )

Vrazi mluvili lámaně řecky, napsal news.com.au

bb88 ( 12. května 2021 17:08 )

Novinářské hyeny si hlavně pohrály se jménem Babiše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání