Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trestanec zabil v Hradci Králové spoluvězně: Spoluvězni zapíchl do krku rukojeť z kbelíku!

Vazební věznice v Hradci Králové.
Vazební věznice v Hradci Králové.  (Autor: Archiv Blesk.cz)
Aktualizováno -
12. května 2021
10:56
Autor: ČTK, VaB - 
11. května 2021
20:10

Královéhradecká policie v těchto dnech obvinila z vraždy čtyřiatřicetiletého vězně, který ve vazební věznici v Hradci Králové v jedné z cel usmrtil svého spoluvězně. Hrozí mu až 18 let vězení. 

Případ se stal v pondělí 3. května, sdělila ČTK mluvčí hradecké policie Iva Kormošová. Na obviněného muže byla před 14 dny uvalena vazba za majetkovou a další trestnou činnost. 

„Za dosud nezjištěných okolností napadl 34letý vězeň svého 42letého spoluvězně. Starší muž, který byl vazebně stíhán za drogovou trestnou činnost, i přes urgentní oživovací pokusy jak příslušníků vězeňské služby, tak i lékařů na následky zranění zemřel,“ uvedla Kormošová.

Podle CNN Prima News obviněný muž svého spoluvězně nejprve škrtil a poté mu měl do krku zarazit rukojeť kbelíku! Policie obvinila útočníka ze zvlášť závažného zločinu vražda, za který může strávit ve vězení 10 až 18 let.

ivalen ( 12. května 2021 14:21 )

pro autora článku http­s://ww­w.vs­cr.cz­/medi­a/or­gani­zacni-jednotky/hradec-kralo­ve/fo­toga­leri­e/ka­talog­/hra­dec-01-letecky.jpg

sorgedoktor ( 11. května 2021 21:14 )

Sasa­jede­dokop­ce..­.To je ilustracni foto. Je tzo myslim nepodstatne. Ovsem kdyz nekoho zavrou treba za kradez a on pak nekoho uzabije, ma to nejhakou pricinuj...Treba abstidencni priznaky, nezvladnuty afektz atd

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání