Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Supermáma má 11 dětí a chce další: Musela jsem jim pořídit autobus, říká

Autor: shp - 
21. dubna 2021
14:44

Seznamte se s Veronicou (35). Tato Američanka je nejenom milovnicí stylů goth a emo, ale hlavně mámou na plný úvazek. Stará se totiž o 11 dětí, přičemž by si ráda pořídila další. Žena se na sociální síti TikTok rozhovořila o svém životě.

Video  Supermáma má 11 dětí a chce další: Musela jsem jim pořídit autobus, říká  - TikTok
Video se připravuje ...

Veronica poprvé otěhotněla, když jí bylo pouhých 14 let. V následujících 21 letech přivedla na svět dalších deset dětí, uvedl web deníku The Sun. Nyní je jí 35 let a pro svou početnou rodinu musí dělat mnohé. Na TikToku prozradila, co všechno musela obětovat a že péče o tolik dětí není žádná legrace. Za nic na světě by ale neměnila.

Poprvé otěhotněla, když jí bylo 14 let

První těhotenství přišlo v roce 1999, když byla Veronica teprve v prváku na střední škole. „Jsem Veronica, je mi 35 let a mám 11 dětí,“ představila se supermáma na sociální síti. Jejímu nejstaršímu potomkovi je 21 let. Nejmladšímu je teprve rok a jak žena naznačuje, určitě nebude poslední. „A ano, chci jich více,“ prohlásila mnohonásobná maminka.

Její dvě nejstarší děti jsou z jejího prvního manželství. Dalších devět pochází z druhého, které je zároveň současným. Jelikož je výchova tolika ratolestí náročná a děti mají spoustu věcí, pomáhá si Veronica tím, že jim je rozděluje podle barev. „Pomáhá to udržet přehled, co komu patří,“ popsala šikovnou pomůcku pyšná rodička.

Rodina žije v domě s 9 ložnicemi

Věci mých dětí jsou rozděleny podle barev, je to tak pro mě jednodušší. Většina jejich majetku – boty, oblečení, přikrývky mají jejich speciální barvu,“ dodala. Aby měla kde děti uložit, musí mít velký dům. V něm se nachází 9 ložnic. „Toto je náš dům s devíti ložnicemi za 430 tisíc,“ prohlásila supermáma. Cestování s dětmi není žádný med.

Rodina si proto pořídila autobus, kam se všichni vejdou. Ten současný není ani zdaleka první. Jelikož byla rodina Veronicy vždy veliká, vlastní autobus používala k dopravě i v minulosti. „Během posledních sedmi let jsem vždy vlastnila autobus. Tenhle je vylepšením a vejde se do něj dost lidí,“ popsala své praktické vozidlo supermáma.

„Paní, nejste vy věřící?"

Veronica se také přiznala k tomu, že se jí lidé často ptají, proč se rozhodla mít tak velkou rodinou. Mnohokrát také zmiňují to, zda není hluboce věřící, nebo jestli jí neselhává antikoncepce. „Absolutně miluji, když se moje rodina rozrůstá. Pro mě je vidět své děti pohromadě tím nekrásnějším pohledem,“ uzavřela vyprávění o své famílii Veronica.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi