Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Megaoslava největší rodiny Británie: Supermáma kvůli dceři překročila rozpočet!

Autor: rc - 
7. června 2021
19:11

Rodiče Sue a Noel Radfordovi umí připravit velkolepou narozeninovou oslavu. Není se čemu divit, takovou party připravují dvaadvacetkrát za rok! Jejich rodina se totiž rozrostla o dvaadvacet potomků a navíc jsou už i prarodiči. Ačkoliv se snaží dávat svým dětem stejně, na narozeniny své dcerky Hallie se neudrželi a překročili stanovený rozpočet.

Rodina Radfordových z britského Morecambe je označována za nejpočetnější rodinu v zemi! Má totiž čtyřiadvacet členů. Sue a Noel Radfordovi společně vychovávají dvaadvacet potomků. Tři z nich sice už vylétli z rodného hnízda a bydlí se svými partnery, přesto s nimi pod jednou střechou zůstává devatenáct dětí. Pro každé z nich se rodiče snaží uspořádat každoročně nezapomenutelné narozeniny.

Rodina je velice oblíbená na sociální sítí a dokonce často vystupuje v televizi. Na YouTube nahráváSue  videa z každodenního života a tak se pochlubila i narozeninovou party, kterou s manželem uspořádali pro dceru Hallie, které už je šest. Rodiče donedávna se drželi rozpočtu. Každému ze svých dětí nakoupili podle britského deníku Daily Mirror dárky za 100 liber (cca 3000 Kč), ovšem tento rok peníze neudrželi na uzdě.

Rodiče Hallie se plácli přes kapsu

Hallie zasypali dárky, které byly dražší jak 150 liber (cca 4400 Kč). Obklopená rodinou a s rozjařenou tváří, holčička v dárkovém papíře našla Barbie, sluchátka s jednorožcem a největším překvapením byla krabička se zmrzlinou a fritézou na koblihy. „Hallie je takové zlatíčko. Je krásná,“ napsala jedna z fanoušků rodiny pod video. „Všechno nejlepší k narozeninám Hallie,“ gratuloval další. „Nemůžu uvěřit, že Hallie je už šest!“ přidal se další ke gratulacím.

Každý den u nich je hektický, ale rodiče mají všechno zkoordinované. Osm dětí chodí do školy, dvě už mají na vysoké a třináctiletému Maxovi byl diagnostikován autismus. Podle informací The Sun rodina každý ráno spotřebuje čtyři litry mléka a dvě krabice cereálií! Když rodina nakupuje v supermarketu, vypadá to, že nakupuje pro celou školu.

Masivní nákup

V košíku skončí 16 krabic mléka, čtyři bochníky chleba denně a každý týden se spořádá 80 jogurtů. Za jídlo během lockdownu rodina utratila týdně až 400 liber (cca 11 800 Kč). Nejstarší děti Chris (31), Sophie (27), Chloe (25) bydlí už se svými protějšky a Sue a Noel jsou už šestinásobnými prarodiči. V záři už sedminásobní! Chris s manželkou přivítá třetího potomka.

VIDEO: Kdy a proč byste měla jít na rizikové těhotenství

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi