Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapík se opil a změnil si jméno: Teď se jmenuje jako známá zpěvačka a prý je spokojený

Autor: ran - 
2. ledna 2021
05:02

Ten muž se dříve jmenoval Thomas Dodd (30). Ale jen do té doby, než se šeredně opil u sledování videí s vystoupeními kanadské zpěvačky Céline Dion. Když vystřízlivěl, zjistil, že si podle ní nechal úředně změnit jméno - a tak se teď jmenuje přesně jako jeho idol. Zaplatil dokonce tisíce za dalších osm potvrzení, aby si pojistil, že jeho nové jméno bude skutečně platit!    

Manažer cateringu z britského Staffordshiru během koronavirového lockdownu na videu velmi často sledoval umělecké výkony světoznámé pěvecké divy Céline Dion. Pokračoval v tom i o Vánocích - to si k tomu dal ale i pár skleniček navíc. A pak se nestačil divit.

„Když jsem přišel z práce domů, koukám, že mi přišla velká úřední obálka, na které stálo ‚neohýbat‘,“ řekl nyní už Céline pro web Birmingham Live. „Když jsem ji otevřel, málem jsem padl do mdlob,“ vykládá pobaveně. Jeho mamince prý na celé situaci nepřišlo srandovního vůbec nic, jeho sestru to ale zase nechalo úplně chladnou.  

„Nebudu vám lhát, jsem do Céline tak trochu blázen,“ potvrdil Céline. „V žádném případě si to nenechám dát zpátky!“ tvrdí proto rezolutně. Bývalý Thomas nelitoval ani v přepočtu více než 2,5 tisíce korun, které musel dát za návazné dokumenty potvrzující, že od nynějška se skutečně jmenuje Céline Dion, a ne jinak. 

Ze Celine Dion nemá nic než jméno

„Ale můžu vás ujistit, že když si zpívám Céline Dion ve sprše, z jejích pěveckých kvalit do mě nevstoupilo vůbec nic, ani se mi neupravilo bankovní konto na její úroveň,“ směje se muž. „Podle odezvy to snad vypadá, že za rok 2020 je tohle to nejpodivnější, co si lidé o někom přečetli. Jsem rád, když to lidi pobaví, protože tenhle rok zas tak moc zábavný nebyl.“

Dodává, že doufá, že se tomu, co ho potkalo, lidé zasmějí, i když to bude na jeho účet. Měl sice trochu obavy, že mu přejmenování způsobí obtíže v zaměstnání a při změně podpisu v pracovních e-mailech, ale i tuhle záležitost vidí s nadhledem. Těší se prý na přeřazení na jinou pozici. „A víte, mohlo to dopadnou hůř. Díky bohu, že Boris Johnson nekoncertuje...,“ hrozí se při té představě Céline Dion, manažer cateringu.

Video  Céline Dion pro Vogue  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Baijiu ( 2. ledna 2021 11:29 )

a sakra, teď jsem si uvědomil že jsem si nechal změnit jméno na Dáda Patrasová... ne, je to nesmysl, kdyby byl tak ožralej že by si ani nic nepamatoval, tak by s ním žádné úřednice nejednaly. je to prostě zženštilý gay

Zobrazit celou diskusi