Zpěvačka Céline Dionová zavítala do Paříže na přehlídku svého kamaráda, návrháře Alexandre Vauthiera (47) v rámci týdne módy. Na červeném koberci přímo zářila. Její dlouhé černé šaty totiž zdobily třpytivé kamínky od Swarovskiho. Po přehlídce dokonce zavítala i na molo, kde svého talentovaného kamaráda objala.

Ve svých padesáti letech předvedla notnou dávku odvahy, protože uhlídat tak vysoký rozparek určitě nebylo jednoduché. Stačí chvilka nepozornosti a světu mohla ukázat téměř vše. Své o tom ví její kolegyně Lady Gaga (32), která – nadšena výhrou ceny za nejlepší herečku na cenách filmových kritiků – neuhlídala šaty a odhalila nahý rozkrok.

Ačkoliv se všichni přítomní a světová média předháněli v tom, jak moc to Celin slušelo, nešlo si nevšimnout její až nezdravě vyzáblé postavy. Na těle ani gram tuku, propadlé tváře a vyčnívající kosti! Dionová byla vždycky štíhlá, ale nyní to působí až nezdravě.

Zpěvačka si ostatně v posledních několika letech prošla peklem. Na začátku roku 2016 přišla kvůli rakovině o manžela Reného Angélila (†73) a pouze o dva dny později stejné nemoci podlehl i její starší bratr Daniel Dion (†59). O několik let předtím dokonce přišla ještě před porodem o jedno z trojčat, které očekávala. 

VIDEO: Céline Dionová se krátce po smrti manžela rozplakala na pódiu

Video
Video se připravuje ...

Céline Dionová se vrátila na jeviště a neubránila se slzám. YouTube/EmmaCheesecake

Fotogalerie
58 fotografií