Svými módními kreacemi během deseti let, co se Lady Gaga pohybuje v showbyznysu, pobavila a okouzlila celý svět. Lady Gaga se na sebe nebojí obléct i ty nejbizarnější kousky. V posledních několika letech se trošku zklidnila a v současné době se prezentuje spíše jako elegantní dáma. To se jí ale na včerejším předávání cen filmových kritiků "National Board of Review Awards" rozhodně nepodařilo.

Lady Gaga si na slavnostní večer oblékla černé šaty s holými zády, velkým výstřihem a dlouhým rozparkem. Outfit pak ještě doplnila jakýmsi doplňkem z černých a zlatých dlouhých per, nad jehož funkčností se pozastavil nejeden návštěvník. Lady Gaga se během večera konečně podařilo vyhrát cenu za nejlepší herečku, za výkon ve filmu Zrodila se hvězda. To ji zřejmě tak rozhodilo, že při odchodu ze sálu neuhlídala své šaty a fotografům v plné kráse předvedla svůj rozkrok. A bohužel pro ni, neměla na sobě žádné kalhotky!

Jsem hrozně šťastná, že jsem dostala ocenění za nejlepší herečku. Moc děkuji za vyzdvihnutí mé tvrdé práce, stejně jako i režiséra a ostatních herců," rozplývala se štěstím Gaga na svých sociálních sítích. Vypadá to, že si svého módního přešlapu ani nevšimla.

V Hollywoodu je slavnostní sezóna v plném proudu, tak doufejme, že se Gaga ponaučí a na Oscary zvolí o něco "bezpečnější" volbu outfitu. 

VIDEO: Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradley Cooperem v hlavních rolích

Video
Video se připravuje ...

Snímek Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradley Cooperem v hlavních rolích vstupuje do českých kin 4. 10. 2018. • VIDEO Vertical Ent.

Fotogalerie
58 fotografií