Pochází z australského Gold Coastu, má čtyři děti staré 27, 25, 23 a 4 roky a dvouletou vnučku. Gina Stewart se dostala do užšího finále soutěže krásy Maxim’s Finest Australia, přičemž skoro všechny soupeřky byly o polovinu mladší.

Záhy nato ji vyhlásili (přinejmenším) nejvíce sexy babičkou světa. „Nechodím na botox ani na jiné výplně, věřím, že stárnout se dá i s grácií,“ dušuje se vnadná blondýna s potměšilým úsměvem. Přiznává jen umělé poprsí, ale uvažuje, že se jich zbaví. „Děsí mě ta chemie a jedy v implantátech. Není to bezpečné,“ říká.

Svých 127 tisíc fanoušků neustále zásobuje dráždivými fotkami a vrcholem je nyní její kalendář na rok 2019 se svůdným názvem „Téměř nahá“. Obří prsa oslnivé blondýně zakrývá jen červená stuha a kromě santovské čepičky na sobě nemá vůbec nic.

Fanoušci žhavé babičky dokázali, že nejsou z ledu. „Tebe bych chtěl najít pod stromečkem,“ píší jí rozvášnění pánové na Instagram. „Nikdy neposuzujte knihu podle obalu,“ varuje zájemce v legraci.

Po vlně nadšení ovšem přišla studená sprcha. Její sexy kalendář byl totiž příliš a sociální síť instagram se rozhodla její žhavé fotky odstranit. Tak se alespoň pokochejte v naší galerii. 

Fotogalerie
49 fotografií