Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Superfinále SuperStar už zítra! S jakými hity jdou soutěžící do boje o 2 miliony korun?

/
  • SuperStar 2020: Finálová pětka
    30. května 2020 ● 18:16

    Už v neděli po osmé hodině večer bude pět zbývajících superfinalistů bojovat nejen o titul SuperStar, ale také o atraktivní výhru v hodnotě dvou milionů korun. S jakými písněmi půjdou vstříc svému osudu pěveckých hvězd?

    Pro příznivce oblíbené pěvecké show SuperStar je tu jedna špatná a jedna dobrá zpráva. Špatná je, že už zítra v superfinále naposledy zazpívá posledních pět superfinalistů. Dobrá zpráva vyplývající ze špatné je to, že se všichni konečně dozví, kdo se stane SuperStar roku 2020 a výhercem odměny ve výši 2 milionů korun!

    I když si možná kdekdo myslí, že má jasno v tom, kdo letos vyhraje, nemusí tomu tak být. V přímém přenosu rozhoduje mnohé, nejen talent. A mimo jiné je důležitý i výběr písní, které mohou rozhodnutí pomocí sms hlasujících diváků také v nemalém měřítku ovlivnit. S jakými songy se předvede finálová pětka? Zazní celkem 15 písní!

  • 1.

    Giovanni Ricci

    Sympatický mladík s italskými kořeny Giovanni Ricci nepatřil zrovna k největším favoritům, kteří se dostanou až do pomyslné cílové rovinky, ve které se rozhodne o výherci. Po rozdělení s jeho přítelkyní Martinkou byli mnozí včetně poroty skeptičtí, jestli to pár ustojí a jejich pěvecké kvality budou i sólově stačit na další postup.

    Zatímco Martinu porota se smutkem vyloučila už v semifinále, Giovanni se probojoval až do samotného konce. V něm bude bojovat s písní od Eltona Johna Your Song, ve druhé části předvede své umělecké kvality na slovenské písni Karla Duchoně s názvem Mám ťa rád a nebude chybět ani píseň Love Yourself od miláčka náctiletých Justina Biebera.

    SuperStar 2020: Giovanni Ricci
    Autor: TV Nova

  • 2.

    Barbora Piešová

    Nenápadná Barbora Piešová, jejíž příběh v SuperStar je novodobou adaptací pohádky o ošklivém káčátku, kdy se z nevýrazné dívky s klučícím stylem vyklubala kočka připomínají Sarah Jessicu Parkerovou ze Sexu ve městě, je téměř po celou dobu jednou z hlavních favoritek na výhru. Jestli domněnky mnohých potvrdí, se ukáže už v neděli. Svoji příležitost chce v superfinále proměnit s hity I'm So Excited od The Pointer Sisters, Milovanie v daždi od Richarda Müllera a Next to Me od Imagine Dragons.

    SuperStar 2020: Bára
    Autor: TV Nova

  • 3.

    Martin Schreiner

    Za celou dobu soutěže se nestalo, že by porota byť jedinkrát Martina Schreinera za něco kritizovala. Usměvavý sympaťák, který se už několik let živí muzikálovým zpěvem, předvedl, že i on na to má a zdárně a bez jediné chybičky proplul až do finálové pětky. V ní se z jeho úst můžete těšit na píseň od Céline Dion My Heart Will Go On, Žal se odkládá od Jiřího Korna a na Say Something od Christiny Aguilery.

    Martin Schreiner v prvním finálovém kole s účesem na Jeana Rena z Návštěvníků.
    Autor: TV Nova

  • 4.

    Diana Kovaľová

    Benjamínek soutěže, teprve patnáctiletá Dianka Kovaľová přicestovala až ze Španělska, kde žije už roky s rodiči, aby v naší SuperStar ukázala, kdo je tady talent. Další výrazná adeptka na výhru pokaždé svým výkonem totálně odzbrojila nejen porotu. Její mladistvá ostýchavost, pokora a jemnost jsou ve spojení se silným hlasem skutečně silnou zbraní. V neděli tuto zbraň použije skrze hit Set Fire to the Rain od Adele, poté se představí s legendární písní Voda, čo ma drží nad vodou od kapely Elán a jejím posledním songem celé soutěže bude obdobný doják Someone You Loved od Lewise Capaldiho.

    SuperStar 2020: Diana Koval'ová
    Autor: TV Nova

  • 5.

    Dominika Lukešová

    Další mladičká zpěvačka s obřím talentem předvedla, že se z nenápadné dívky pod světly reflektorů umí proměnit ve zpěvačku těch nejhvězdnějších rozměrů. A v neděli tomu nebude jistě jinak. Budoucí studentka psychologie Dominika Lukešová se pokusí o prvenství v SuperStar s hitem Na ostří nože od české stříbrné slavice Ewy Farne, poté bude následovat Dernière danse od Indily a No Time to Die od mladičké výherkyně posledních mnoha hudebních cen Billie Eilish.

    SuperStar 2020
    Autor: TV Nova

    Kdo se stane novou SuperStar 2020? Pětici finalistů a jejich hity sledujte už v neděli od 20,20 hodin na TV Nova.

    VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

    Fotogalerie
    34 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy